,

14è LLOC PER A CARDELÚS EN MotoE A JEREZ

Xavi Cardelús s’ha classificat avui en el 14è lloc, en la que ha estat la primera cursa de la ‘FIM Enel MotoE World Cup’ per a motos elèctriques. 

Primers punts del Campionat

La prova ha tingut lloc en el circuit de Jerez, en el marc del Gran Premi Red Bull d’Espanya. Amb aquest resultat, l’andorrà ha sumat els seus dos primers punts d’aquest campionat.

Adaptar-se a la modalitat

Pel que fa a la cursa, ja de sortida l’andorrà ha cedit algunes posicions abans d’arribar a la primera frenada, i és que aquesta ha estat la primera vegada que Cardelús començava una cursa amb una moto elèctrica , un tipus de motos que entre molts altres detalls, mecànicament parlant no requereixen fer la clàssica volta prèvia d’escalfament.

Aquest mena de “novatades”  li han passat factura especialment en els primers compassos. Posteriorment però, el pilot del Principat ha començat a mantenir un bon ritme de cursa, recuperant fins i tot un parell de posicions.

6 dècimes menys

En la seva millor volta, concretament en la dotzena, Cardelús ha parat el crono en 1’49.113. Aquest registre millorava en 6 dècimes el registre obtingut ahir durant els lliures, quan va adjudicar-se la 12a posició a la graella de sortida.

Consideracions del pilot

Aquesta primera experiència en MotoE a Jerez ha estat plena de novetats. En aquesta categoria no fem warm-up ni volta d’escalfament abans de la sortida. Surts des de cero i sense poder escoltar el motor per tenir-ne referències”

“La 14a posició m’ha donat els primers punts al campionat, però haver rebaixat 6 dècimes el meu millor temps d’ahir i haver acumulat més experiència en aquest model de competició és el més valuós d’avui

La setmana vinent, més Jerez

La segona cursa es disputarà d’aquí a una setmana també en el circuit de Jerez. Serà amb motiu del Gran Premi Red Bull d’Andalusia.

Per d’altres notícies esportives d’àmbit internacional, feu clic aquí