,

PIAGGIO ACTUALITZA EL MODEL BEVERLY

A més de ser més prestacional, tant la versió 300 com la 400 arriben amb un disseny més urbanita i modern.

Amb més de 20 anys des de la seva presentació, la nova generació Piaggio Beverly 2021 arriba totalment renovada.

Gràcies a l’encertat disseny urbanita, molt atractiu, funcional i elegant, però també al fet d’incloure una àmplia varietat de propulsors, el Piaggio Beverly és un els pocs models que rivalitza amb els Honda SH.

Look més esportiu

La nova entrega dels italians arriba mantenint intactes tots aquests valuosos atributs. També millora en estètica, que visualmentara guanya molt en esportivitat. En aquest sentit, destacar el nou frontal, els laterals i la part posterior, és a dir, tota la moto en el seu conjunt!

Per aconseguir aquest nou “look”, la nova Beverly ha deixat de banda les formes arrodonides que lluïa per esdevenir més imponent i musculosa. Ho ha aconseguit  gràcies a unes noves línies més afilades. En aquest sentit destacar el nou corbatí Piaggio, que ara integra una entrada d’aire.

També hi ha més detalls nous, com el tub d’escapament amb dues sortides o el nou paravents.

Tecnològicament avançada

Pel que fa a temes tecnològics, la nova proposta urbana dels italians incorpora un sistema d’il·luminació Full LED,  clau intel·ligent i la possibilitat de connectar via Bluetooth el mòbil a la moto. La informació es visualitzarà en l’espectacular nova pantalla LCD de 5,5 polzades (de sèrie en el model 400 cc).

Completa la llarga llista d’equipaments, el sistema de frenada ABS, les noves suspensions Showa regulables en cinc posicions (en l’eix posterior) i el control de tracció ASR, ambdós sistemes de sèrie.

Dos nous propulsors

Pel que fa al motor, la nova Beverly 2021 estrena dos propulsors de 300 i 400 CC de la família HPE (High Performance Engine). Ambdós dins de la rigurosa normativa d’emissions Euro5.

La potència del nou motor puja fins els 25,8 CV (un 23% més respecte del motor 300 ja conegut). La versió 350 actual passa a ser de 400 CC i 35,4 CV.

De cara a la seva comercialització, dir-vos que hi ha dues versions disponibles: la versió estàndard i la versió S, més esportiva i amb colors específics.

Motos Pyrénées

Si us hem convençut, ja només us queda que apropar-vos a Motos Automòbils Pyrénées, la divisió de motocicletes de Grup Pyrénées. Els trobareu a la seu central d’automòbils que tenen a Prat de la Tresa s/n, tot baixant cap a Sant Julià de Lòria. Tel. 880700

Per accedir a d’altres novetats en motos, feu clic en aquest enllaç