,

25è LLOC DE CARDELÚS EN EL MOTO2 ITALIÀ

El 25è lloc de Cardelús en el Moto2 italià és el resultat final de la participació del pilot andorrà en la prova italiana, que va tenir lloc en el Misano World Circuit Marco Simoncelli.

9 Wildcars

Amb la prova italiana, Cardelús ha participat ja en nou proves del Mundial com a wildcard.

Més enllà de valorar la 25ena posició obtinguda, el pilot valorava l’evolució que ha tingut al llarg del cap de setmana:

 Deixant de banda la classificació final obtinguda, crec que haver rebaixat un parell de dècimes el temps assolit  ahir  -dissabte-  i haver fet la primera part de la prova a un ritme de 1’40 son detalls força positius”

I és que al warm-up, Cardelús va fer un registre de 1’40.43.

Problemes de coll

A tot plegat, destacar també que Cardelús a pilotat amb molèsties al coll durant tot el campionat.

Les molèsties al coll m’han impedit pilotar com volia, però tampoc no han estat decisives. Tot i això, les he patit contínuament i cada vegada més intensament.

El cert és que Cardelús ha mantingut un ritme constant de principi a final. Només l’ha ralentitzat una mica durant unes  voltes en que ha rodat en solitari.

“Hi ha hagut un moment que m’he quedat rodant tot sol i m’ha costat progressar un mica més que en la resta de carrera”

Objectiu 2018

Sigui com sigui, el balanç del cap de setmana ha estat positiu. Acumular quilòmetres i experiència són les principals fites que ha d’assolir aquest any el pilot. A Misano, Cardelús ha complert amb escreix amb aquests objectius.