2a FIRA DEL VEHICLE D’OCASIÓ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de maig ha tingut lloc una nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Sant Julià de Lòria.

Organitzat pel comú lauredià, l’esdeveniment ha coincidit amb la celebració de la Ruta de la Tapa, un altre cita pròpia d’aquest mes a vila laurediana.

Aquesta edició 2019 ha reunit més d’un centenar de vehicles entre els 10 expositors presents. Cotxes, camionetes, alguna moto i mitja dotzena d’autocaravanes, han omplert l’aparcament del Prat Gran, però també el tram d’accés de l’Av. Verge de Canòlich. Precisament en aquest tram és on hi havia tant les imponents autocaravanes, com una desena de vehicles americans d’un dels concessionaris.

Completaven el gruix d’expositors una selecció de vehicles en exposició de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics, uns simuladors de SIM Racing i finalment un estand de Crèdit Andorrà.

L’any vinent, si tot segueix com està previst, arribarà la tercera edició, fet que consolidarà definitivament la cita automobilística laurediana.

A final de diumenge, el vent va fer acte de presència, fins el punt d’arrencar una de les casetes fent-la volar uns metres. Afortunadament tot va quedar en un ensurt sense més trascendència. De fet, la metereologia va ser una de les grans protagonistes del cap de setmana. Primer, per l’amenaça de pluja de dissabte. Després, per l’ensurt provocat pel fort vent el diumenge.

Al final però, tot va acabar bé i tothom va fer un bon balanç general del cap de setmana.

Aquí teniu un video.