,

Excel·lent adaptació de Cachafeiro davant del seu debut internacional

Tony Cachafeiro -actual campió del regional de Múrcia- no pot arribar amb millors sensacions aquest pròxim cap de setmana a la prova amb la què debutarà a la IAME Winter Cup, la seva estrena en competicions a nivell internacional.

Entre dos equips

Encara que per al Campionat d’Espanya Cachafeiro correrà amb l’equip NM Motorsport de Nerea Martí, per al seu calendari de cites internacionals, l’andorrà ha arribat a un acord amb Fusion Motorsport, un dels millors equips de kárting del món.

En aquest sentit, aquest passat cap de setmana (28 i 29 de gener), Cachafeiro va estar al Kartódromo Internacional Lucas Guerrero de Xiva (València), entrenant per primera vegada amb els de Fusion Motosport, atès que, com queda dit, la IAME Winter Cup arrencarà en 5 dies allà.

Adaptació llampec

Malgrat haver de parlar en anglès i haver de crear ràpidament sinergies amb el seu nou equip, l’andorrà ha trobat un nivell molt professional amb els de Fusion i s’ha sentit molt còmode amb ells.

Entre les desenes de pilots que van rodar aquest cap de setmana a València, Cachafeiro va marcar el segon millor temps en la penúltima tanda del dia, només per darrere Jesse Phillips, el gran favorit per a 2023, també a les ordres dels de Fusion Motorsport.

Això, mostra un cop més la facilitat d’adaptació del jove pilot a nous entorns, per exigents i complicats que siguin, així com la seva capacitat natural a l’hora de pilotar una mecànica nova.

En definitiva, que l’adaptació del jove pilot no podía haver estat millor abans de competir per primera vegada en una prova internacional.

Respecte de les IAME Euro Sèries

Per als qui desconegueu els engranatges del món del kárting, sapigueu que d’una banda hi ha el campionat europeu que organitza la FIA. En aquest campionat encara no es contempla la categoria Mini. En aquest sentit, IAME, una de les marques de motors més famoses del món, fa anys que organitza aquestes sèries internacionals. De fet, aquestes sèries han aconseguit fins i tot més prestigi que el propi europeu ‘oficial’ de la FIA.  Doncs bé, Cachafeiro competirà aquesta temporada en totes les rondes de les IAME Euro Sèries.

Respecte a la Winter Cup d’aquest cap de setmana, es tracta d’una prova única que serveix com a pretemporada de les Euro Sèries. Les Euro Sèries tindran quatre rondes a Espanya, Itàlia i Bèlgica.

La veritat és que la temporada de kàrting del jove Cachafeiro es presenta molt emocionant!

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.