Vídeo resum de la carpa de l’AIVA en la 42a Fira d’Andorra la Vella

Vídeo resum de la 42a Fira d’Andorra la Vella.- Acabada l’esperada edició de la Fira d’Andorra la Vella i tenint en compte que quasi va coincidir amb l’Automobile Barcelona, event del qual ja teniu un resum en aquest blog,  per allò que diu que ‘una imatge val més que mil paraules’, hem fet el vídeo de resum del que es va veure a la carpa de l’AIVA durant el llarg cap de setmana del 21 al 23 d’octubre.

En tot cas, també teniu el reportatge escrit en l’edició de novembre de la revista impresa.

La 42a edició de la Fira d’Andorra la Vella va concloure el diumenge 24 d’octubre amb molt bones xifres, sobretot pel que fa a vistants. I és que l’esdeveniment -que tornava després de la pausa obligada derivada de la pandèmia- va endur-se molt bona nota per part de tothom.

Ganes de normalitat

Els expositors de la carpa d’automòbils van coincidir en afirmar que aquesta va ser una edició molt positiva en tots els sentits, doncs més enllà de les vendes, hi havia moltes ganes de recuperar el contacte amb la gent, les converses de tú a tú, i el caliu de sempre entre client i comercial.

Tal i com vam veure a l’Automobile Barcelona a primers d’octubre, a Andorra també va constatar-se que els segments que generen més interès són el dels híbrids, purs o endollables, i el dels models 100% elèctrics.

Els híbrid guanyen a Andorra

A la carpa de l’aparcament del Parc Central van ser els híbrids els que més interés van despertar, donat que els elèctrics purs segueixen generant una mica de desconfiança pel que fa a les autonomies, quelcom que en el cas dels híbrids no passa. Afortunadament això ja està canviant. 

En tot cas, per molt que això sigui així, pel que fa a expectació i rebombori, tant a Barcelona com a Andorra els models estrella van ser indiscutiblement els elèctrics de darrera generació.  I és que més enllà d’autonomies, la darrera fornada de models elèctrics que estan arribant és d’allò més suggerent.

Éxit compartit

Abans que passeu a veure el vídeo, avançar-vos que novetats com el Hyundai Ioniq 5 o el Nissan Ariya van estar entre la quasi dotzena de models destacats a l’Automobile. També aquí a Andorra aquests dos models també van ser dels més visitats.

I és que deixant de banda les furgonetes elèctriques -ausents a la cita andorrana-   el llistat de novetat 100% elèctriques incloïa els esmentats Ioniq 5 i Nissan Ariya, però també el Mercedes Benz EQA, el BMW iX3, el Volvo XC40 Recharge, l’Skoda Enyaq, el Citroën e-C4 o l’Opel Mokka-e.

En quant a híbrids i híbrids endollables, el nou Toyota Yaris Cross, la gamma ja coneguda dels Lexus NX i UX, el Toyota Prius, el Hyundai Tucson, el nou Nissan Qashqai Mild Hybrid o el Ford Kuga PHEV, van ser models que els diferents concessionaris van exposar a la carpa de la 42a. Fira d’Andorra la Vella.

Altres novetats que estan a punt d’arribar, però que no van ser-hi a temps, van ser: els nous Lexus NX (versió híbrida endollable inclosa), el Mercedes EQS, el Ford Mustang E-Mach, el nou Renault Megane elèctric i les furgonetes elèctriques de darrera factura, com les de Ford, Dacia, Nissan o Citroën.

Dit això, aquí va el vídeo:

———

Si voleu accedir a altres notícies i reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat ‘Reportatges’ que trobareu en el menú superior. També podeu accedir directament des d’aquest enllaç.

NO+3 Digital – Motoraldia