,

YAMAHA MT07 2018: ENCARA MOLT MILLOR

 

Abanderada de la marca

Amb més de 100 mil unitats venudes des de que va aparèixer ara fa ja quatre anys, una cosa està ben clara, la Yamaha MT07 agrada i molt! I és que la mitjana de les MT és una de les motos de la marca japonesa amb més èxit i acceptació, ja no només de la gamma MT, també de tot el catàleg i de tota la història de la marca nipona.


Arriba amb moltes millores

El cas és que per aquesta primavera – de fet ja han arribat les primeres unitats a Andorra- la més popular de les MT japoneses torna renovada i amb un munt de millores que auguren no solament que seguirà sent dels models estrella de la marca, també dels que més vendes i satisfacció seguirà registrant a la carretera.

De cara en aquesta nova generació, els enginyers han desenvolupat un xassís completament nou que millora les seves propietats estructurals, el seu comportament i també la seva aparenta, enguany més atrevida.

I és que la nova generació de l’MT07 arriba amb un seguit de millores tant estètiques com dinàmiques. Millores que en molts casos són herència dels models superiors de la seva pròpia gamma. En tot cas, tot i heretar el bo i millor de les seves germanes grans, els enginyers han sabut mantenir intacte la seva personalitat, essència i caràcter original.

Exemple d’aquests canvis els trobem tot just al mirar-la des del davant, on destaca el nou far, enguany molt més pla, engreixat i agressiu i que ens recorda al de l’MT09.


Imatge més agressiva

També s’aprecia com sobresurten pels costats els laterals del nou dipòsit de combustible, que enguany és també més ample. Aquesta amplada i nova geometria del dipòsit, juntament a les preses d’aire, que també criden l’atenció notablement, fan de la nova MT07 una naked visualment nova respecte del model ja conegut. De fet les entrades d’aire també són molt de l’estil de les MT de més cubicatge i realment ressalten molt.
Tots aquests elements en conjunt proporcionen a la nova MT07 una imatge en conjunt molt més agressiva i potent.

El nou seient és també un element completament nou. Arriba millorat per garantir al conductor -sigui quina sigui la seva complexió- una millor posició . A més, s’estén pels laterals de la part posterior del dipòsit de combustible, augmentant considerablement la comoditat en general.

Més prestacions i comoditat

D’altra banda, i amb 130 mm de recorregut tant en l’amortidor davanter com en el posterior, la suspensió de l’MT-07 millora prestacionalment tant en termes de rendiment com en els de comoditat, ja que enguany és notablement més progressiva, suau i adaptada a tot tipus de condicions de conducció. Així mateix, la forquilla davantera està equipada d’uns nous ajustaments que permeten a l’MT07 oferir un caràcter molt més esportiu que en el model precedent.

Per la seva banda, la suspensió posterior està equipada amb un nou ajustador d’amortiment de rebot que permet als pilots poder regular la moto per adaptar-la al seu estil de conducció.


Resumint

En definitiva, que la nova MT07 segueix sent una autèntica MT, equilibrada, polivalent, agaradable. Des d’ara però, és també molt més prestacional i agressiva visualment, gràcies en aquesta seguit de millores estètiques, dinàmiques i de confort. Si en aquest paquet de millores afegim que segueix mantenint un preu molt competitiu respecte de qualsevol altra opció del mercat, ja ho haurem dit tot per donar per fet que sense cap mena de dubtes, l’MT07 seguirà sent una de les motos estrella de Yamaha.

Informeu-vos-en a Motoretro, concessionari oficial Yamaha per Andorra. Els trobareu a l’alçada de la rotonda el Sant Eloi, baixant cap a la frontera del Riu Runner. Concretament a la Baixada del Riu d’Aubinyà s/n. Tel. 841000