,

9è i 13è LLOC DE CARDELÚS EN L’EUROPEU DE MOTO2 D’ESTORIL

La primera prova del Moto2 European Championship que va tenir lloc ahir diumenge (25 d’abril) en el circuit d’Estoril, no va desenvolupar-se tal i com el pilot andorrà esperava. I és que al final Xavi Cardelús va acabar classificant-se en la 9a i la 13a posició final en les dues curses.

Dues curses amb un guió similar

L’andorrà, que sortia des de la 12a posició, va cedir alguns llocs des del mateix inici, creuant en el 14è lloc al final de la primera volta. A partir d’això va començar a remuntar tant com va poder, acabant en el 9è lloc, a 6 dècimes del vuitè lloc.

En les primeres voltes de la 2a cursa el guió ha estat molt semblant al de la primera carrera.  Quan Cardelús estava en plena remuntada li ha sorgit un problema en el motor de la Kalex que li ha fet perdre més de tres segons, perdent fins a tres posicions.  Al final va poder creuar la línia d’arribada en la 23a posició final.

Destacar que les seves voltes ràpides van ser pràcticament idèntiques en les dues curses (1:42.7).

Les declaracions del pilot

Cardelús feia aquest balanç: No puc estar satisfet del cap de setmana perquè pels temps i el ritme que havia aconseguit aquí fa una setmana, hauría d’haver estat  lluitant per les primeres posicions, però des del primer dia que no m’he acabat de sentir a gust. La jornada de pluja de divendres tampoc no ens va ajudar massa”.

“He fet unes sortides millorables en cadascuna de les dues curses i després ha tocat remuntar,  tot i que no he acabat d’anar tan ràpid com sé que puc anar. Malgrat això, en la primera cursa he acabat novè, a tocar de la vuitena posició. La segona ha estat una altra história. Malgrat que anava més o menys igual, en la desena volta ha passat alguna cosa amb el motor. A causa d’això he baixat  baixar fins el 14è lloc”

Next Stop: el Ricardo Tormo

La segona cita de l’Europeu de Moto2 es disputarà el 9 de maig en el Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.