, ,

A punt les tres variants del renovat cupè esportiu BMW M8 Competition

A partir del proper mes de març ja es podrà experimentar de primera mà l’espectacular combinació de prestacions i d’exclusivitat de la nova entrega del BMW M8 Competition, la luxosa berlina cupè esportiva dels bavaresos.

Amb tres opcions de carrosseria: Coupé, Gran Coupé i Convertible, aquest nou lliurament arriba amb moltes novetats i millores, tant a nivell dels interiors com d’exterior.

Mentre arriba alguna unitat a Pyrénées Motors i per allò d’anar fent boca, us les resumim en aquest breu article d’avançament de novetat.

8 tons nous

Els vuit nous tons de pintura exterior i les llandes M d’aliatge de 20 polzades i amb un disseny de radis en forma d’estrella, subratllen l’expressiu disseny dels models d’altes prestacions més luxosos de la marca alemanya.

Enguany apareix per primera vegada l’anomenada M Shadow Line, amb els seus suggerents fars en color negre.

Cuir Merino i Alcántara

Més enllà d’altres combinacions, la nova tapisseria a base de cuir Merino i Alcàntara de color negre i taronja Sakhir, està disponible tant amb els seients M Sport de sèrie, com amb els seients M tipus bucket de fibra de carboni (en opció).

Pantalla més gran

La gran berlina alemanya arriba amb una pantalla més gran per a controlar el sistema operatiu BMW iDrive. De naturalesa tàctil, la nova pantalla és ara de 12,3 polzades (abans feia 10,25).

3,2 segons pel 0 a 100

El motor V8 M TwinPower Turbo d’altes prestacions de 625 CV (460 kW), més el canvi M Steptronic de vuit velocitats amb Drivelogic, el sistema de tracció total M xDrive i el diferencial M actiu, permeten al BMW M8 Competition Coupé i al Gran Coupé pujar de 0 a 100 en 3,2 segons. El BMW M8 Competition Convertible ho fa en una dècima de segon més (3,3 segons).

Si en aquest excel·lent sistema propulsor, afegim l’alt nivell de rigidesa torsional, la tecnologia de xassís i el sistema de control electrònic dels amortidors, les dosis de dinamisme, agilitat i precisió dels M8 Competition no tenen límit.                     

Experiència a mida

A més, existeix un ampli marge que permet adaptar l’experiència de conducció a les preferències personals de cadascú mitjançant el botó Setup. Des d’aquest botó de configuració s’accedeix directament a tots els ajustaments programables del vehicle  -inclòs el mode M-  podent configurar les pantalles i els sistemes d’assistència a la conducció a mida.

Millor dotació de sèrie

Entre l’ampli i exclusiu equipament de sèrie destaquen elements com: llum làser BMW, BMW Head-Up Display, el BMW Live Cockpit Professional, un sistema de so envolvent d’alta fidelitat Harman Kardon, el Driving Assistant i el Parking Assistant o assistent d’aparcament.

CONSUM I EMISSIONS DE CO2

BMW M8 Competition Cabrio

Consum combinat: Entre 11,2 i 11,6 litres als 100 km.

Emissions de CO2 combinades: 255 – 265 g/km.

BMW M8 Competition Coupé

Consum combinat: Entre 11,0 i 11,4 litres als 100 km.

Emissions de CO2 combinades: 251 – 250 g/km.

BMW M8 Competition Gran Coupé

Consum combinat: Entre 11,2 i 11,6 litres als 100 km.

Emissions de CO2 combinades: 256 – 265 g/km.

Encara no sabem quin dels tres arribarà primer a Pyrénées Motors. En realitat, tampoc ens importa gaire quin d’ells serà. La questió és que quan arribi, ens aproparem per fer un reportatge més acurat i precís de tot el que amaga aquesta nova entrega M8 Competition

Pyrénées Motors

Per a més informació, adreceu-vos a Pyrénées Motors, concessionari oficial BMW al Principat. Els trobareu a Prat de la Tresa s/n, tot baixant cap a Sant Julià de Lòria. Núm. +376 880750

———

Per a d’altres entrades de la secció Premium Cars, feu clic en aquest enllaç, o accediu a la secció des del menú superior del blog.

BMW M8 Competition Cabrio

BMW M8 Competition Coupé

BMW M8 Competition Gran Coupé

Fotos: BMW Group