,

AFTERWORK PYRÉNÉES AUTOMOCIÓ

Un clàssic del mes de maig.

Sempre que la primavera va agafant força -tot i que aquest any l’hivern encara intenti fer de les seves-  quan arriba el mes de maig els de Pyrénées Automoció, la divisió de vehicles de Grup Pyrénées, treuen les seves principals novetats per presentar-les en societat en el ja clàssic Afterwork de novetats, l’esdeveniment que organitzen anualment en el marc dels jardins del Park Hotel de la capital.

L’esdeveniment, que reuneix cada any un gran nombre de convidats, permet que d’una forma molt distesa tothom pugui gaudir en primera persona de totes aquestes novetats que acaben de sortir o que estan a punt de fer-ho de cara a les properes setmanes.

Moltes novetats

En aquesta nova edició de l’Afterwork de Pyrénées Automoció, vam poder veure alguns dels models que us hem presentat recentment a la revista Andorra Motoraldia , com el nou BMW X2,  el C4 Cactus de Citroën, el nou i cada cop més elegant CLS de Mercedes-Benz o la seva primera pickup, la nova Clase X.

També hi havia d’altres que encara tenim pendents de presentar-vos i que vam poder veure allà en rigurosa primícia, com el nou SUV compacte de Jaguar, l’E-Pace, o la nova generació del Clase A de Mercedes-Benz, que va ser la gran novetat de la vetllada.

I és que aquesta nova generació del  compacte de la marca de l’estrella, enguany arriba fent un salt generacional molt important a tots nivells. Entre altres atributs tecnològics que incorpora,  el nou Clase A és l’únic cotxe del seu segment que equipa un nou sistema d’intel·ligència artificial.

Finalment hi havia una unitat de l’imponent Velar de Range Rover

Noves marques

Per un altre costat i a banda de totes aquestes novetats , els responsables d’aquest prestigiós grup empresarial del país també van aprofitar l’esdeveniment del Park Hotel per anunciar la incorporació de noves marques a les seves files.

La més sonada, per allò de la seva espectacularitat és Harley Davidson, però també i no menys important hi ha Bultaco en la seva vessant de bicicletes elèctriques de caire esportiu, lúdic i urbà.

En resum. Novetats, refrigeri, espectacle, bona mùsica, de fet boníssima, i una bona estona tancant el dia en l’excel·lent marc dels jardins del Park Hotel, van ser la millor manera de concloure un vespre que, tot i amenaçar pluja, va aguantar-se deixant que tothom poguèssim gaudir d’allò més d’aquesta nova edició de l’Afterworks de novetats de Pyrénées Automoció.