,

Al gener tornen els Ice Gladiators al Circuit Andorra – Pas de la Casa

Just després de festes arrencarà una nova edició dels Ice Gladiators, la competició de motos sobre gel que un any més rodarà en el marc de les GSeries 2023 al Circuit Andorra – del Pas de la Casa.

Les instal·lacions de la Casa Comuna del Comú de Sant Julià de Lòria han estat aquest matí l’escenari escollit per la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), per donar a conèixer el campionat que, de manera habitual els darrers anys, dóna el tret de sortida a la temporada de competicions amb les ICE Gladiators.

Circuit Andorra – Pas de la Casa

Així doncs, en el marc de les GSeries, les motos amb rodes de claus seran de nou un dels grans atractius esportius sobre gel al llarg de les primeres setmanes de 2023. Com sempre, les GSeries tindran lloc al Circuit Andorra – Pas de la Casa.

Aquest matí, han presidit la presentació Justo Ruiz, Secretari d’Estat d’Esports del Govern d’Andorra, Josep Puntí, membre de la FIM i director esportiu de l’FMA, Cristian España, pilot de l’FMA i guanyador l’edició 2021 i Marc Font, també pilot de l’FMA i campió d’Andorra d’enducross els anys 2021 i 2022.

4 caps de setmana consecutius

Els ICE Gladiators es decidiran al llarg de 4 dissabtes (el 7, 14 i 28 de gener i el 4 de febrer) i tindran un format de competició de doble cursa.

Pel que fa a les categories de les motos que podent disputar les curses de gel del campionat, no no hi ha cap canvi. El que sí hi haurà per primer cop són motos elèctriques, incloses en la categoria ICE1.

Els horaris i el desenvolupament de cadascun dels dies de competició també es mantindran com en les edicions anteriors. Hi haurà 4 mànegues: una d’entrenaments lliures, una d’entrenaments cronometrats i les dues de cursa. 

D’esquerra a dreta, Marc Gomez, Josep Puntí, Justo Ruiz i Cristian España

Cristian España i Marc Gomez entre els pilots

Si no hi ha cap canvi de darrera hora que obeeixi a forces majors, com ara la climatologia, la competició es durà a terme entre les 16:00 20:00 hores.

Per la seva banda, els pilots Cristian España i Marc Gomez han coincidit  a l’afirmar que “les curses de gel són molt divertides”.

En aquest sentit, tots dos han confirmat que en aquesta nova edició estaran a la graella dels ICE Gladiatros 2023.

——-

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport nacional de món del motor, feu clic aquí. També podeu accedir tradicionalment des del menú superior del blog.

 

Font Original / Fotos: Fotoesport