, ,

AL SETEMBRE, DOBLE PROVA DEL MUNDIAL DE TRIAL!

L’FMA ha confirmat que aquest proper mes de setembre, concretament entre els dies 18 i 20, organitzarà una doble prova del Campionat del Món de Trial.

En aquest sentit, la FIM (Federació Internacional de Motociclisme) ha publicat aquesta tarda el calendari actualitzat del Campionat del Món de Trial, un campionat que confirma el nostre país com l’amfitrió de la tercera prova del calendari.

Anul·lada la qualificació de dissabte

Per evitar aglomeracions al centre del poble, l’organització ha decidit anul·lar la qualificació del dissabte, sent aquest el canvi més destacable del nou programa.

Sigui com sigui, aquesta tornarà a ser una prova de doble puntuació, ja que tindrà dues jornades senceres de competició (dissabte diumenge)

Les categories

Les categories que competiran a la prova andorrana són les següents: TrialGP, Trial2 i Trial125 en categories masculines, mentre que en les categories femenines hi haurà dues: TrialGP Women i Trial2 Women.

L’FMA comptarà amb la participació de diversos pilots andorrans, en principi concentrats en les categories Trial125 i Trial2 Women.

4 seus

A causa de la crisi sanitària, el Campionat ha vist com diverses seus han anat caient del calendari. En aquest sentit, al final el campionat es disputarà a França, Espanya, Andorra i Itàlia en un format de 4 proves. 

El calendari:

– 4 a 6 de setembre: Isola 2000 (França) – categories TrialGP, Trial2, Trial 125, TrialGP Women, Trial2 Women i Trial-E.

– 11 a 13 de setembre: Pobladura de las Regueras (Espanya) – categories TrialGP, Trial2, Trial 125, TrialGP Women i Trial2 Women.

– 18 a 20 de setembre: Sant Julià de Lòria (Andorra) – categories TrialGP, Trial2, Trial 125, TrialGP Women i Trial2 Women.

– 9 a 11 d’octubre (per confirmar): Tolmezzo (Itàlia) – categories TrialGP, Trial2, Trial 125 i Trial-E.

Pendents de la pandèmia

Lógicament, el campionat anirà acompanyat de normes sanitàries d’higiene i de distanciament. Com és natural, les proves estaran subjectes a l’evolució de la pandèmia en cada cas.

Més informació, aquí. 

Per accedir a d’altres articles del panorama esportiu andorrà, feu clic en aquest enllaç

Informació original / foto: FMA