,

ALBERT LLOVERA ASSOLEIX LES SEMIFINALS AL RALLYCROSS RX2 DE BARCELONA

El Campionat del Món de Rallycros 2019 va arrencar el passat cap de setmana (dies 26, 27 i 28) al circuit de Barcelona – Catalunya.

Albert Llovera, que no va faltar a la cita de la ciutat comptal, va protagonitzar una actuació molt regular en les 4 mànegues de qualificació.

Top12

Gràcies en això, l’andorrà va situar-se en el Top12 de la classificació intermitja del meeting i, en conseqüència, va assegurar-se una plaça per a una de les semifinals.

Arribar a la final no va ser possible, però Llovera es mostrava molt satisfet d’aquest inici. Recordem que en un campionat com aquest, la més mínima badada pot tenir conseqüències imprevisibles.

Espectacular volada de Llovera al circuit de Barcelona

Sabíem el que ens trobaríem i estàvem molt motivats. El nostre objectiu era estar en les semifinals i vam treballar de valent en aquesta direcció”

“El nivell en aquesta temporada tornarà a ser molt alt. Intentarem millorar en cada carrera per estar entre els millors

PCR Sport + Olsberg MSE

Amb el suport dels tècnics de PCR Sport, el seu equip de sempre, Llovera també tindrà la possibilitat de millorar les prestacions de la seva mecànica. I és que podrà comparar dades amb els membres de l’equip, Olsberg MSE, amb el qual també es desplaçarà als circuits.

“Serà una ajuda inestimable. Es tracta de l’equip en el qual estan tres dels quatre primers classificats a Barcelona. Entre ells està Oliver Eriksson, campió 2018 de l’RX2 i vencedor enguany a Barcelona

“Tenir accés a la informació del seu set-up de carrera serà una ajuda que ens pot fer millorar els nostres cronos i estar cada vegada més amunt en les classificacions

Inici frenètic

L’inici del campionat serà particularment complicat, en els pròxims 45 dies es disputarà més de mig campionat.

Sí. Aquesta és una de les raons per les quals qualsevol ajuda en l’àmbit tècnic és benvinguda. Abans de les vacances d’estiu haurem passat per tres de les cites mítiques de l’RX2, com són Silverstone, Noruega i Suècia

Abans d’aquestes tres cites que esmenta, Llovera haurà de visitar Bèlgica, una altra de les cites habituals d’un campionat del món que va guanyant adeptes cada temporada.

Font: Fotoesport