,

ALBERT LLOVERA LLEST PEL RALLYCROSS NORUEG

Albert Llovera s’ha desplaçat a la terra dels fiords amb la voluntat de continuar la seva progressió en una especialitat del món del motor que està creixent de manera ràpida. I és que el Campionat del Món de Rallycross agrada i molt, de manera que tant a nivell d’equips participants com pels afeccionats presents en cada edició, està clar que l’espectacuralitat d’aquesta disciplina ha quallat.

25.000 espectadors

Al circuit de Hell, situat al nord, a més de 500 km d’Oslo, s’espera que els afeccionats en les graderies superin els 25.000. Sense cap dubte, aquest és un dels escenaris més espectaculars del mundial de l’especialitat.

El traçat de la pista supera per poc el quilòmetre (1019 metres), amb el 67% d’asfalt i la resta de terra.

Albert Llovera, RX2 – Foto Paulo Maria /

Alèxia Llobera fitxa per Hyundai

Llovera s’ha desplaçat amb una baixa important en el seu equip tècnic.

Així ens ho explicava abans de marxar cap a terres noruegues:

“Sí. Però per un gran motiu! Es tracta Àlexia Llobera, la meva neboda i la nostra enginyera.  L’han contractada a l’equip Hyundai que disputa el Campionat del Món de Ral·lis i tota aquesta setmana ja estarà treballant amb ells en el Ral·li de Sardenya.
Joan Navarro, que ja ha estat amb nosaltres anteriorment,  ocuparà el seu lloc a Hell”

Pel que fa a les novetats tècniques que Albert va anunciar al final del meeting de Silverstone, sembla que no estan encara a punt de cara a la cita noruega:

“És evident que hem treballat ràpid i bé, però el marge de temps era molt just. En aquests moments encara no tenim l’evolució de l’accelerador (accelerador electrònic) llest per competir aquest cap de setmana”

Timing a Hell

El timing a Hell (Noruega) serà semblant a l’habitual en altres meeting del calendari.

Divendres 14 a la tarda, a partir de la 18,00 hores, Llovera tindrà l’oportunitat de reconèixer la pista.

La mànigues de qualificació es disputaran al llarg de les jornades següents, les Q1 i Q2 tindran lloc dissabte dia 15, mentre que a partir de les 10,00 hores de diumenge 16, és correran la Q3, la Q4, les semifinals i la final.

 

 

Font original: Fotoesport