,

ALBERT LLOVERA SEGUIRÀ AL MUNDIAL DE RALLYCROSS

Avui a la tarda, el pilot Albert Llovera ha dut a terme la roda de premsa de presentació del planning esportiu 2019.  L’esdeveniment ha tingut lloc a la seu central de l’Automòbil Club d’Andorra.

Mundial RX2

Il·lusionat davant dels reptes que estan a punt d’arrencar, Llovera ha anunciat que el Campionat del Món de Rallycross (RX2) serà una de les competicions on tornarà a participar.

Els tècnics de PCR Sport, amb l’inestimable suport dels enginyers, Joan Navarro i Alèxia Llobera, seran els responsables tant de la posada a punt com de l’assistència.

Calendari RX2

El calendari plantejat per aquesta temporada consta de les següents proves:  27 i 28 d’abril a Barcelona. 11 i 12 de maig a Bèlgica. 25 i 26 també de maig a Gran Bretanya. 14 i 15 de juny a Noruega. 6 i 7 de juliol a Suècia. 31 d’agost i 1 de setembre a França i finalment el 30 de novembre i l’1 de desembre a Sud-àfrica.

El pilot de Fiat afrontarà la temporada amb el mateix ‘proto’ de la passada edició. 

Fins ara, els únics canvis previstos són els obligats pel nou reglament de la competició.

A mesura que avanci la temporada la previsió és utilitzar l’experiència de la passada edició per afinar al màxim la posada a punt en els diferents escenaris de l’RX2 2019.

GP de Trois Rivières 2018 – Photo Clement Luck

Agenda atapeïda

Com acostuma a ser habitual en els mesos previs a la competició, l’Albert està concentrat en organitzar la logística.  També ha de completar el pressupost necessari el més ràpid possible i així poder concentrar-se en la competició.

Així doncs, ara mateix els viatges i les visites a possibles espònsors són activitats ineludibles.

“Estem en el moment més calent de la temporada. Competirem en un Campionat del Món en el qual el nivell és màxim. És important disposar dels mitjans necessaris per poder lluitar del tú a tú amb els rivals. Això implica un pressupost molt important. Lògicament intentarem completar-lo abans de l’inici de la competició. D’aquesta manera, quan comenci el Mundial ens podrem centrar en les carreres”

Entrenament rigorós!

Parlant de l’agenda. A part de les activitats esmentades, Llovera també ha hagut de trobar temps per mantenir el millor to físic i mental:  

“És evident que l’aspecte físic i mental és bàsic. No podem deixar de costat cap de les dues coses si volem estar al cent per cent. Un entrenament rigorós es cabdal per poder afrontar les llargues jornades de competició en els circuits amb la ment clara.”

Caràcter by Llovera

Com dèiem al parlar de la seva agenda, a la feina a l’ortopèdia, a les competicions i a la recerca de pressupostos, cal sumar els nombrosos esdeveniments i conferències que té aquí i arreu. Simplement és un no parar!

El cert però, és que tot i la pressió d’aquests mesos previs i d’aquesta agenda, és increïble veure’l sempre amb aquest somriure, positivisme i bon humor que regala en qualsevol ocasió, incloses les rodes de premsa. Però es clar, és l’Albert!

I és que ja només queden dos mesos perquè comenci l’RX2.  El compte enrere corre més que mai per al pilot i pel seu equip i encara té pel davant un llarg sprint. Tot i això, com sempre, sortim de la roda de premsa impregnats d’aquest “bon rotllo” que només l’Albert sap transmetre.

La resta segur que arribarà i el proper 27 d’abril segur que tot estarà a punt . I tú Albert seguiràs regalant-nos a tots el millor de tú, com a esportista i com a persona.

 

Font: Fotoesport