,

2 DE 4 PODIS PER AMÀLIA VINYES EN LO QUE PORTEM DEL CER 2019

Aquest darrer cap de setmana (dies 25 i 26 de maig) va disputar-se a Motorland la segona cursa de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència. Als comandaments d’un Cupra, Amàlia Vinyes -que participava en la categoria TCR-   va aconseguir la seva segona victòria de la temporada, reeditant l’èxit obtingut a Navarra.

De 2a a 5a per una sanció

Després d’una mànega d’entrenaments sense més transcedència,  la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto i Rebeld va aconseguir acabar la primera cursa en una excel·lent segona posició. No obstant això, en arribar a meta els van informar d’una penalització que la va fer baixar fins la cinquena plaça.  I és que en un moment en que l’anomenat “Codi 60” estava activat, la pilot va avançar involuntàriament a un rival. Tot i tractar-se d’un fet fortuït, la normativa és exigent i la penalització va fer-se efectiva sí o sí. En aquest sentit, l’Amàlia i els de Baporo Motorsport van acatar la sanció.

Segona carrera sense contemplacions

En la segona cursa, sortint des de la segona posició, Amàlia va aconseguir remuntar el pilot capdavanter, acabant la carrera en la primera posició.

Va ser una victòria molt treballada que la va fer marxar d’Alcanyís molt satisfeta. I és que la pilot andorrana amb aquesta suma ja dues victòries entre les quatre curses disputades fins ara. Aquest fet la converteix en una de les principals candidates de cara a la lluita pel títol.

“Ha estat un cap de setmana molt dur, però crec que el resultat és positiu. Aconseguir una victòria davant de rivals tan ràpids no és gens fàcil, i aquest fet fa estigui encara més contenta. Això sí, em queda el gust agredolç de la penalització en la primera cursa i que m’ha fet caure de la segona a la cinquena plaça”

Next Stop, València

La propera cursa del Campionat d’Espanya de Resistència serà a València. La cursa es disputarà els dies 22 i 23 de juny.

 

Font:  E. Domingo