Andorra la Vella acollirà novament el Ral·li d’Andorra Històric

Rally de Andorra Histórico

El pont de la Rotonda és un punt de gran atractiu per a la gent

Signat l’acord entre Conxita Marsol, cònsol major d’Andorra la Vella, i Enric Pujal, president de l’Automòbil Club d’Andorra.

3 anys ja

Conxita Marsol, cònsol major del Comú d’Andorra la Vella i el President de l’Automòbil Club d’Andorra, el Sr. Enric Pujal han signat avui (dilluns 18 de juny), l’acord pel qual el 47è Ral·li d’Andorra Històric mantindrà un any més la seva base operativa a la capital.

El 47è Ral·li d’Andorra Històric, que tindrà lloc el 22 i 23 de setiembre. Un any més serà un dels grans atractius d’aquest cap de setmana a Andorra la Vella.

Gran atractiu turístic

Com s’ha pogut concloure de les edicions anteriors, els aficionats i el públic present en general gaudeixen molt de l’espectacularitat que acompanya el ral·li i més encara per poder gaudir-ne en ple centre.

47 Rally de Andorra Histórico

Una prova espectacular que batega des del centre de la capital!

En ple centre

Enguany el ral·li constarà de dues jornades. Arrencaran a les 17 hores de dissabte 22 de setembre des del pont de la Rotonda i acabaran en aquest mateix punt a partir diumenge 23, als voltants de migdia.

El reglament ja està disponible a la web oficial de la prova.

El parc tancat estarà situat en el Parc Central.

Inscripcions exhaurides en temps rècord!

El 47è Ral·li d’Andorra Històric ha obert avui les inscripcions i tot feia pensar que la quota de 90 places disponibles (100 amb l’ampliació que han fet), quedaria coberta amb rapidesa, però tampoc al ritme que ho ha fet.

Amb el nou sistema on-line, en poc més d’una hora la inscripció ha quedat tancada, la qual cosa confirma aquest esdeveniment com la prova de regularitat per a clàssics de referència.

La llista oficial d’inscrits es publicarà el 13 de setembre.

Més informació a www.ralliandorra.com o a la seu de l’ACA. Tel (+376) 803 400

Fotos: Pere Nubiola / ACA