,

ANDORRA WINTER RALLY: COMENÇA EL COMPTE ENRERE

Avui, 1 d’octubre, s’ha obert el termini d’inscripció de l’ANDORRA WINTER RALLY, competició de regularitat per a clàssics que aquesta temporada celebra la cinquena edició.

5 edicions d’éxits

Amb aquestes cinc edicions l’ANDORRA WINTER RALLY ja és tot un referent com a prova d’hivern de regularitat. Concebuda per poder pilotar en condicions de neu i gel, l’ANDORRA WINTER RALLY és també el recorregut ideal per preparar-se de cara a competicions com el Ral·li de Monte-Carlo Històric, que té lloc tot just un mes més tard.

La prova se celebrarà el dia 16 de desembre

Anteriors al 1988

L’ANDORRA WINTER RALLY se celebrarà el dia 16 de desembre. Està obert a vehicles de sèrie o de competició construïts i/o homologats fins el 31/12/1987, de 2 o 4 rodes motrius.

Cada tipus de tracció està dividida en dues classes, en funció de la cilindrada i el tipus d’alimentació. 

Fins el 7 de desembre

El període d’inscripció romandrà obert fins al 7 de desembre o fins que es completin les seixanta places previstes.

La prova està oberta a vehicles construïts i/o homologats fins al 31/12/1987

Indispensable!

Els pilots i copilots hauran d’anar equipats amb casc homologat i roba d’abric adeqüada, a més del permís de conduir en vigència i la llicència en curs vàlida per l’especialitat de regularitat. En cas de no disposar de llicència, i només a petició de l’interessat en les mateixes verificacions administratives, l’Automòbil Club d’Andorra pot tramitar aquest document per participar únicament en aquest ral·li.

Neu i gel!

Atès que per l’ANDORRA WINTER RALLY està garantida la presència de neu o gel. Per tant, són obligatoris els pneumàtics d’hivern durant tota la prova. S’autoritzarà el muntatge de claus amb un nombre màxim de 120 unitats per coberta.

Dissabte 15

Entre les 15.00 i les 19.30 hores de dissabte dia 15 tindran lloc les verificacions administratives i tècniques a la sala La Buna d’Ordino. 

El parc tancat estarà situat a l’aparcament del Camp de la Tenada. 

En total es recorreran 205km entre els quals s’intercalaran tres passades a dos trams diferents. Suposaran 56km de regularitat controlada per la traçada, amb controls secrets.

Les inscripcions estan obertes fins al 7 de desembre

Diumenge 16

08h  Sortida 1r participant, 1a secció (Ordino)

3 trams de regularitat sobre neu en carretera tancada

11h  Arribada 1r participant, 1a secció (Ordino)

12h  Sortida 1r participant, 2a secció (Ordino)

3 trams de regularitat sobre neu en carretera tancada

15h  Arribada 1r participant, 2a secció, final de ral·li (Ordino)

17h  Publicació de resultats i lliurament de premis (Sala La Buna, Ordino)

Tots els participants que aconsegueixin finalitzar la prova rebran el ‘Trofeu Finisher’. Els trofeus finals es lliuraran als tres primers classificats escratx. També s’en lliuraran als tres primers classificats de cada grup-classe. 

Andorra Sotheby’s International Realty

Entre les novetats organitzatives d’aquesta edició hi ha la incorporació com a patrocinador de la firma ‘Andorra Sotheby’s International Realty’. 

Es lliurarà el premi ‘Andorra Sotheby’s International Realty’ al primer equip classificat íntegrament format per andorrans.

Per a més informació i/o descarregar el reglament: www.winterrallyandorra.com

Info/Fotos: ACA /  Pere Nubiola