,

Aquest cap de setmana Cachafeiro afrontarà la 2a. Cita de les IAME Euro Sèries

Tony Cachafeiro, la nova promesa andorrana de kàrting, disputarà aquest proper cap de setmana a Franciacorta (Itàlia), la segona cita de la IAME Euro Series, el certamen europeu que reuneix els millors pilots de kàrting del món. 

L’andorrà afrontarà aquest segon round de les IAME quan està en un gran moment de forma, després d’haver aconseguit fa dues setmanes un primer i un segon lloc al Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK). De fet, amb la victòria aconseguida a la prova del CEK, l’andorrà suma ja la seva cinquena victòria en quatre mesos. 

Darrer any a Mini

Sent aquesta la seva darrera temporada a la categoria ‘Mini’, el del Principat segueix preparant-se intensament, sabedor que el salt a la categoria ‘Júnior’ Serà un canvi molt important. És així que segueix acumulant tantes hores de pilotatge com pot, a més de seguir formant-se en la gestió de tots els problemes inherents a la competició, més enllà del pilotatge.

En aquest sentit, ja des dels seus inicis i sense quasi cap experiència, Cachafeiro a demostrat tenir una gran capacitat de concentració i anàlisi de les situacions per poder superar amb èxit qualsevol contratemps. Sense anar més lluny, a la primera cita de la IAME Euro Series que va disputar el primer cap de setmana de març, tot i que un problema al motor el va relegar a les últimes places de la graella, l’andorrà no va donar res per perdut i va acabar remuntant fins finalitzar al 22è lloc entre 43 inscrits, un lloc que li va suposar la classificació per a la final.

El cert és que això de sobreposar-se i regalar als presents remuntades impensables en moments crítics, ja és una de les característiques ‘marca de la casa’ del jove pilot.

Les declaracions del pilot

A Franciacorta Cachafeiro i el seu equip esperen poder continuar amb la bona ratxa de resultats que està tenint. En aquest sentit, el pilot, que des d’avui ja està al circuit italià fent els tests previs a la carrera, comenta que “arribem a Franciacorta després d’un gran cap de setmana al CEK. Els test aquí a Itàlia ens han anat bé. Hem estat treballant amb el meu equip per poder estar als primers llocs. Sabem que havent-hi els millors pilots del món, hi haurà molta competència, però confiem que podrem tenir un bon cap de setmana“.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.