,

AQUEST CAP DE SETMANA, DARRER ROUND DE LES GSERIES

Després d’un tímid canvi en la climatologia que ha deixat -i seguirà deixant- una mica de neu cada dia, aquest proper cap de setmana tindrà lloc el darrer ‘round’ de les Crèdit Andorrà GSeries.

Així doncs, el 7 i 8 de març es quan es decidiran els diferents títols d’aquesta edició 2020.

Sentit habitual i parabòlica completa

La sortida dels vehicles tornarà a ser de pujada (al revés de les agulles del rellotge), direcció a la parabòlica, la qual hauran de superar íntegrament.

Horaris de tarda/nit

Inicialment es manté l’horari estàndard. Les categories GS, GIAND i 2RM, iniciaran les verificacions a les 16.30 hores de dissabte (dia 7). Un cop fetes les verificacions, a les 17.00 hores arrencarà la competició.

En conseqüència el final està previst pels voltants de mitja nit.

Diumenge a matinar

Diumenge els equips de les categories de Side by Side  i CarCross hauran de matinar. I és que a les 7.30 hores començarà l’activitat administrativa. Poc més tard arrencaran les curses.

La cerimònia de lliurament de trofeus està prevista cap a les 13.00 hores, moment a partir del qual es donaran per acabades les Crèdit Andorrà GSeries 2020.

2RM i SBS ja estan decidits

Carles Porté (2RM) i Cyril Ferrei (SBS) ja tenen el títol decidit al seu favor, per la qual cosa la màxima emoció se centrarà en els candidats a la resta de posicions, així com en les altres dues categories, on tot segueix bastant obert.

Això és tot. Recordeu que el proper dissabte (7 de març) a les 16h30 teniu una cita al Circuit Andorra. Ens veiem allà!

Per seguir la resta de proves ja disputades, feu clic en aquest enllaç

Info original i fotos: Fotoesport