,

Raül Ferré disputarà l’Europeu i el Campionat de França de Muntanya

Raül Ferré va presentar ahir a les oficines de l’ACA el nou calendari esportiu que seguirà aquesta temporada 2022. El pilot, que enguany afronta el seu tercer any en competició, competirà a França, país amb una gran tradició per les disciplines de muntanya. En aquest sentit, Ferré, que segueix formant part del programa de formació de joves pilots de l’ACA,  participarà tant en l’Europeu de Muntanya, com al Campionat de França d’aquesta mateixa especialitat.

Al volant del nou Silver Car CS

El jove pilot també segueix com a pilot oficial de Silver Car. El fabricant ha tornat a posar a la seva disposició un Silver Car CS de 1.100 CC. Equipat  amb turbocompressor, un pes de tan sols 480 kg i 400 CV, el nou Silver Car CS amb que competirà el pilot aquesta temporada és l’evolució del monoplaça que va pilotar la temporada 2021.

Escenari força complicat

Ferré iniciarà la primera prova del nou calendari aquest mateix cap de setmana (dies 9 i 10) participant a Saint Jean du Gard · Col de Sant Pierre,  en la primera prova del Campionat d’Europa i segona del campionat francès.

Saint Jean du Gard · Col de Sant Pierre es preveu un escenari força complicat. Amb un total de 200 participants, el traçat de 5 quilòmetres de la prova ha assolit el seu rècord d’inscrits.

La presència de tots els especialistes europeus i francesos disposats a lluitar per la victòria en una prova tan prestigiosa, farà que les coses pugin de temperatura des del primer minut.

Grup Hiper Pas aposta per Ferré

El Grup Hiper Pas s’incorpora aquest 2022 com a patrocinador en el projecte del jove pilot de l‘ACA, quelcom que més enllà de la repercussió comercial que pot suposar-li,  denota la seva vocació i confiança en el jove pilot i el seu projecte esportiu.

Per la seva banda, Cisa, Grup Heracles i Tot Natura, patrocinadors en temporades anteriors, continuen un any més acompanyant la carrera esportiva de Ferré un any més amb la ferma voluntat de seguir recolzant-lo la seva carrera.

Quan Ferré va agafar la paraula durant la presentació, va comentar que “Aquesta és una temporada per continuar progressant amb el meu pilotatge i continuar amb Silver és una garantia per afrontar les proves de l’Europeu el millor possible. El calendari no és massa extens, però serà molt exigent”

Per la seva banda, Toti Sasplugas, secretari general de l’ACA, va comentar que “la temporada de Ferré està pensada des de la màxima exigència. El seu nivell de pilotatge ja és molt alt, però creiem que el calendari previst li permetrà créixer més encara. Tant les proves triades, com el monoplaça que pilotarà són molt exigents i això li demanarà el 110%. Aquest és el plus que estem buscant en la seva progressió”.

Des de Motoraldia, et desitjem el millor Raül.


Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir des del menú superior del blog.

Font/fotos: ACA