,

S’obre el periode de comandes pel nou Jeep Wrangler 4xe

  • Cimex Auto, concessionari oficial Jeep a Andorra ja ha obert les comandes del Wrangler 4xe, la nova versió híbrida endollable del 4×4 americà.
  • És més potent, eficient, ecològic i el tecnològicament més avançat de la història de l’icònic model americà.
  • Com habitualment, el model arrenca amb l’acabat «First Edition», la versió de llançament d’aquest espectacular 4×4 híbrid endollable.
  • L’avançat sistema de propulsió híbrid endollable garanteix una autonomia de fins a 50 quilòmetres i zero emissions en mode totalment elèctric. Aquest rang d’autonomia fa que sigui perfecte per fer-lo servir a diari per la ciutat.
  • Gràcies a la seva tecnologia el nou Wrangler 4xe també ofereix tracció a les quatre rodes en mode totalment elèctric.
  • La potència màxima combinada de 380 CV ofereix un rendiment i diversió en carretera inigualables: accelera de 0 a 100 km/h en 6,4 segons.
  • El contingut tecnològic inclou el sistema «Uconnect™ NAV» amb una pantalla tàctil de 8,4” (21 cm).
  • També inclou les funcions més avançades d’ajuda al conductor.

Lliuraments a partir de juny

Els incondicionals dels Wrangler estan d’enhorabona, doncs l’espera està a punt d’acabar.se. A Cimex Auto, concessionari oficial Jeep al Principat, ja han obert les comandes de tota la gamma Wrangler 4xe. I és que tot està preparat per a l’imminent arribada de la versió més potent, eficient, tecnològica i, com no, ecològica del mític model del catàleg de Jeep. Per si no esteu al cas, el 4xe és el primer Wrangler híbrid endollable.

Amb ell neix una generació que marcarà un abans i un després en l’evolució no solament del model, també de la marca. I és que amb el Jeep Wrangler 4xe els de Jeep fan un gran pas cap a l’electrificació del seu catàleg. En aquest sentit els de Jeep s’han proposat introduir en els propers anys com a mínim una versió elèctrica o híbrida en tots els models.

El Wrangler més avançat

Tecnològicament més avançat que les versions amb motor de combustió clàssica, el nou Wrangler híbrid endollable és el més capaç que ha presentat fins avui la marca a Europa.

Amb una potència màxima combinada de 380 CV, resultat de la combinació entre els dos motors-generadors elèctrics, un motor turbo de gasolina 2.0, un paquet de bateries d’alt voltatge i el canvi automàtic «TorqueFlite» de vuit velocitats, el Wrangler 4xe promet molt!

El nou sistema de propulsió híbrid endollable permet conduir en mode elèctric i zero emissions fins a 50 km.* (valors d’autonomia màxima, segons cicle WLTP). Això fa que el nou Wrangler 4xe sigui perfecte per fer-lo anar diàriament sense gastar-nos ni un euro. Tractant-se d’un Wrangler a més d’un plaer, sembla increïble que això sigui així!

Imparable dins i fora de l’asfalt

Com a tot model electrificat, la disponibilitat instantània del par motor i el rendiment resultant de la combinació dels dos sistemes de propulsió fan que el nou Wrangler 4xe sigui imparable tant dins com fora de l’asfalt. Precisament en condicions offroad és on la seva tecnologia híbrida porta al nou 4×4 americà a un nivell sense precedents proporcionant tracció a les quatre rodes en mode 100% elèctric. Això deriva en unes excel·lents prestacions tot terreny. A més ho fa amb la més alta seguretat i en total silenci mentre gaudim del cant dels ocells o el còrrer de l’aigua dels rierols.

A més, segons el nivell d’equipament s’inclouen dos sistemes avançats de tracció permanentment activa a les quatre rodes segons les necessitats. Aquests sistemes de tracció són el «Command-Trac» i el «Rock Trac». Inclouen eixos d’última generació, bloqueig elèctric «Tru-Lock» dels eixos davanter i posterior, diferencial del darrere amb lliscament limitat «Trac-Lok» i desconnexió electrònica de la barra estabilitzadora davantera.

De 0 a 100 en 6,4 segons

A més de ser un 4×4 sostenible i eficient  -tingueu en compte que parlem d’un consum de combustible en mode híbrid d’uns 3,5 litres als 100-  la tecnologia del Wrangler 4xe garanteix també una conducció àgil i extremadament divertida en carretera, doncs arriba amb unes exccel·lents prestacions en termes d’acceleració. I és que estem parlant d’una acceleració de 0 a 100 km/h de només 6,4 segons.

Pantalla «Uconnect™ NAV»

Entre l’equipament tecnològic de sèrie destaca el sistema «Uconnect™ NAV» amb una pantalla tàctil de 8,4’’ (21 cm). També s’inclou la integració del telèfon mòbil mitjançant la tecnologia de ‘Apple CarPlay’ i ‘Android Auto’. Amb l’aplicació «My Uconnect» des del mòbil es poden monitoritzar alguns paràmetres del vehicle.

Completa la dotació tecnològica una pantalla TFT de 7’’ (18 cm) per a la informació sobre el nivell de càrrega de la bateria i l’autonomia.

Excel·lent dotació en seguretat

Les característiques de seguretat de sèrie tampoc es queden curtes. El nou Wranger 4xe inclou detector d’angle mort amb control d’encreuament en la part posterior, càmera de visió posterior, control electrònic d’estabilitat amb mitigació electrònica del balanceig «ERM», assistent d’aparcament tant al davant com al darrere i el sistema d’accés sense clau «Keyless Enter ‘N Go™».

Entre els opcionals destacar el control de creuer adaptatiu, l’avís per risc de col·lisió frontal i una nova càmera davantera.  En el cas del Rubicon la càmera ve de sèrie.

3 nivells d’equipament

El nou Jeep Wrangler 4xe està disponible amb tres nivells d’equipament: «Sàhara 4xe», «Rubicon 4xe» i l’exclusiva edició «80th Anniversary».

També inclou nous els modes de conducció electrificats «Hybrid , «Electric», «E-Save», així com sistemes tant per carregar-lo en la via pública com a nivell  domèstic amb el «easyWallbox».

——-

Si voleu conèixer altres propostes de naturalesa híbrida o elèctrica, accediu a la secció «Green Cars» des del menú superior, o feu clic en aquest enllaç.

*Els valors d’autonomia màxima en modeelèctric poden variar en funció del mode de conducció seleccionat, de la freqüència de càrrega recomanada, de les condicions climàtiques i de l’ús d’accessoris.

 

Fotos: Stellantis