,

ARRIBA EL SEGON ROUND DE LES CRÈDIT ANDORRÀ GSERIES

Despres de dues setmanes de pausa, per fi arriba el segon round de les Crèdit Andorrà GSeries al Circuit Andorra (cap de setmana de 25 i 26 ).

Tot i que ja està tot a punt, amb aquest nevadot que estem tenint al país, l’organització té encara feina pel davant, doncs cal distribuir i treballar com cal tota la neu acumulada en el circuit, on -tot sigui dit- quasi que no ha parat de nevar.

En qualsevol cas, tot i la feina extra que els suposa, que nevi és una gran notícia. Si en això afegim que la previsió de cara al cap de setmana és que el temps s’estabilitzi, al menys en principi, millors perspectives per aquesta G2 no poden haver-hi!  Per acabar d’adobar-ho, després del que es va viure en la G1, en aquest G2 s’espera molta emoció a la pista en totes les categories.

Així doncs, facin apostes senyors, els duels estan servits!

Objectiu: els líders provisionals

Xevi Pons en GS, José Roger Chalmeta en GIAND, Joan Casanovas en 2RM, Yann Le Potier en SBS i Angel Moñino Car Cross, arribaran al circuit del Port d’Envalira com a líders de les respectives categories provisionals, mentre que la resta de rivals ho faran amb l’objectiu de desbancar-los d’aquesta preuada posició.

Mateixos horaris

Els horaris seran idèntics als de fa quinze dies. Així doncs, les categories GS, GIAND i 2RM iniciaran la seva activitat en la pista a les cinc de la tarda de dissabte, amb la disputa de les mànegues d’entrenaments lliures.

Les finals començaran a les 20.00 hores.

Diumenge, a partir de les 7.30 del matí arribarà el moment de les verificacions per als «Side by Side» i els «Car Cross». Les tandes lliures començaran mitja hora més tard  (8.00 am), una vegada definides les graelles de sortida.

A les 11.00 es donarà l’ordre de sortida de la primera final.

Canvis en el traçat

Els pilots disputaran la G2 en un traçat més tècnic que el de la G1. Seran 1,2 quilòmetres i la variant més tècnica i revirada estarà després de la parabòlica de final de recta.

Es mantindrà la baixada de contra-meta fins el revolt d’esquerres que dóna entrada a la recta d’arribada, doncs també és una de les zones més espectaculars de tot el traçat.

Una GS ajustada

En la primera cita de la categoria GS, Xevi Pons va aconseguir la 1a posició a només un punt de diferència de Ferran Pujol. A més, Álvaro Rodriguez i el campió 2019 de la categoria, Miguel Socías, van acabar molt aprop.
Seguirà la mateixa tendència la G2?  Aquesta és una de les moltes incògnites que només podrem aclarir dissabte. El que està clar és que acabi com acabi,  aquest serà un segon capítol intens!

La igualtat també sembla el denominador comú tant en dues rodes motrius com en Car Cross.

Les coses semblen més definides entre els GIAND i sobretot en Side by Side, on Yann Le Potier domina amb absoluta autoritat. Sigui com sigui, en aquestes dues categories, tant José Roger Chalmeta com Le Potier van aconseguir acumular la màxima puntuació (65 punts). Seguirà igual? Caldrà que us doneu cita i que ho visqueu personalment. Com sempre us diem, val molt la pena!

Recordeu que la cita és a les 16.30 hores del proper dissabte (dia 25).

Si voleu accedir a la crònica de la G1, feu clic aquí

Info original i fotos: http://www.fotoesport