, ,

ARRIBA LA NOVA GENERACIÓ SYM FIDDLE

Després de presentar els models Maxsym 400 i Symphony de 50 i 125 CC, tots ells amb l’etiqueta Euro5, ara li ha arribat el torn a l’escúter més clàssic del catàleg dels de SYM, el model Fiddle de 50 i 125 CC.

Gràcies a la seva nova línia, més estilitzada i més moderna, el Fiddle ha guanyat molt visualment. De fet, en termes de disseny el nou lliurament del Fiddle Euro5 arriba completament renovat però mantenint aquest aire retro tan característic.

Entre els molts elements que formen el seu nou ADN destacarem el nou escut, més visual i net, les motllures, uns nous intermitents integrats molt més estilitzats i el nou far rodó amb il·luminació de tipus Led.

La part posterior també llueix una nova configuració a nivell dels intermitents, així com un nou pilot de llum de fre amb un aspecte clarament vintage.

El Fiddle també arriba millorat en termes d’ergonomia, com veiem en el nou i confortable seient, ara disponible en color vermell o negre amb els repunts a contrast.

Farcit de nous arguments!

Més enllà d’aquests detalls, el nou escúter dels de SYM ofereix més funcionalitat gràcies a diferents elements que ara s’inclouen de sèrie. Entre ells tenim l’ampli espai que hi ha sota el seient per allotjar-hi sense problemes un casc integral. També hi ha un enganxall per poder subjectar bosses, sacs o motxilles i un port   USB QC 2.0 per poder recarregar el mòbil.

Acabarem amb la nova i atractiva instrumentació analògic-digital del manillar. Aquesta instrumentació inclou velocímetre, comptador de quilòmetres, rellotge, indicador del nivell de gasolina, testimonis dels intermitents, llum de carretera, un indicador lluminós per indicar qualsevol anomalia en el sistema de la injecció i un per indicar-nos quan toca fer el canvi d’oli.

Destacar també que la ubicació del tap del dipòsit de combustible, ara està situat en el plafó davanter. Aquesta ubicació el fa molt més pràctic i net a l’hora de posar benzina, que quan estava sota el seient.

Aquests elements se sumen a d’altres ja característics de la generació Fiddle anterior i que segueixen presents: el bagul posterior a joc amb el color de la carrosseria i que s’obre amb la mateixa clau de contacte, els estreps retràctils i finalment el terra pla, que a més de ser molt còmode per posar-hi els peus mentre circulem, també facilita poder transportar eventualment coses i que aquestes estiguin ben assentades.

Menys consum i millors prestacions!

Més enllà de la necessitat de complir amb l’exigent normativa Euro5, que no és poca cosa, els de SYM també han treballat dur per poder aportar als seus clients el màxim nivell possible en termes de satisfacció, prestacions i rendiment.

La nova Fiddle esta disponible tant amb 50 com amb 125 CC. En tots dos casos equipa un motor monocilíndric de 4 temps SOHC de 2 vàlvules.

En el cas del 50 CC el motor desenvolupa 3 CV a 8.000 rpm. Aquest motor estrena un nou sistema d’injecció de combustible (fins ara utilitzava carburador).

La seva part cicle inclou un fre de disc de 226 mm al davant i un de tambor de 110 mm al darrere.

El 125 CC situa la potència màxima en 11,4 CV a 8.500 rpm (abans feia 10 CV) i incrementa el par màxim de 9,3 a 10,3 Nm a 6.500 rpm. A més, també s’han reduït el consum i les emissions.

Quant a l’equipament de frens el Fiddle 125 equipa el mateix disc davanter de 226 mm que el 50 CC. Això sí, al darrere munta un disc de 220 mm.

Ambdues cilindrades inclouen l’efectiu sistema de frenada combinada CBS, a més d’un doble amortidor en la roda posterior.

Combinacions de color

La nova gamma Fiddle està disponible amb una atractiva gamma de colors combinada amb diferents seients segons la cilindrada.

D’una banda hi ha l’opció amb la carrosseria de color blanc. El Fiddle de 50 CC la combina amb un seient de color negre, mentre que el 125 ho fa amb un seient de color vermell.

Més enllà del blanc també es pot optar per una carrosseria en un to gris clar, un altre de blau brillant i un de color negre mat. En aquests tres casos i sigui quina sigui la cilindrada, el seient és de color negre.

Garantia i preu

Un altre punt molt important el teniu en la garantia, doncs SYM dóna una garantia de 5 anys.

Respecte dels preus, el nou SYM Fiddle 50 està disponible per 2.200 euros, mentre que el 125 surt per 2.600 euros.

Motos Automòbils Pyrénées

Informeu-vos-en a Motos Automòbils Pyrénées de Grup Pyrénées Andorra. Els trobareu a Prat de la Tresa s/n, just després del concessionari Mercedes-Benz. Tel. +376 880 725,

——-

Per a altres novetats 2021, feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior  del blog

Fotos: SYM