MC20 Cielo, la versió cabrio del superesportiu cupé dels italians

Des d’ara, el flamant MC20, el superesportiu dels de Maserati, també està disponible en versió convertible. Amb el nom d’MC20 Cielo, l’impressionant esportiu italià suma a l’esportivitat, a les prestacions, al luxe i al rendiment, el plaer de poder gaudir-lo a cel obert.

Si MC20 sorgeix de les inicials Maserati Corse i de l’any en què va començar la nova era Maserati, Cielo no podia ser més encertat i evident: poder conduir amb el cel com a sostre, això sí, mantenint intactes tots els privilegis de la versió coupé de la qual deriva.

Motor V6 Nettuno

Equipat amb el motor V6 Nettuno, l’MC20 Cielo no solament ofereix una excel·lent combinació d’esportivitat i de luxe, també ofereix unes especificacions úniques com a convertible gràcies a l’innovador sostre de vidre retràctil Sky Feeling.

Vidre PDLC: miracle tenològic

Aquest sostre revolucionari incorpora un vidre intel·ligent electrocromàtic que en un instant pot passar de transparent a opac. Només cal prémer un botó de la pantalla central per canviar-lo d’un estat a l’altre. Aquesta tecnologia de vidre intel·ligent PDLC (Polymer-Dispersed Liquid Crystal) és la que permet aquest “miracle” tecnològic.

Aquest sostre també és dels millor de la seva classe en termes d’aïllament acústic i de velocitat d’obertura i tancament (només necessita 12 segons).

100% made in Italy

Desenvolupat al Maserati Innovation Lab i fabricat en la històrica planta de Viale Ciro Menotti, el nou acabat amb sostre convertible està fabricat integrament a la factoria Maserati de Mòdena.

Malgrat incloure el mecanisme d’obertura i tancament del sostre, l’MC20 Cielo pesa només 65 kg més que la versió coupé. Això és així gràcies a l’excel·lent treball de disseny i enginyeria dut a terme pels de Maserati. 

Paral·lelament a l’excel·lent relació pes-potència, el xassís de fibra de carboni garanteix una rigidesa torsional sensacional, oferint una combinació de conducció extraordinària tant en carretera com en circuit.

Un regal per a la vista!

Si donada la puresa de les seves formes i la seva excel·lent aerodinàmica, el cupé desborda tecnologia, disseny, elegància, esportivitat i un caràcter i personalitat veritablement potents, el nou MC20 Cielo enfatitza encara més aquests aspectes gràcies en aquesta configuració convertible.

En el nou esportiu descapotable res és superflu en el disseny, tot té el seu sentit i la seva explicació exacta. L’única concessió, per dir-ho d’alguna forma, són les portes de papallona. Com en l’MC20, aquest tipus de portes d’obertura en vertical proporcionen un accés molt més fàcil a la cabina, sobretot quan el cotxe està capotat. A més, regalen al conductor una visió impressionant de l’interior cada vegada que accedeix al cotxe, mostrant-li la cabina de fibra de carboni i gran part de la roda davantera. 

Color Acquamarina

Estèticament, la versió de llançament presenta un nou color metàl·lic de tres capes anomenat Acquamarina, disponible amb el programa de personalització Maserati Fuoriserie (Maserati fora de sèrie). Aquest color interactua amb la llum revelant una sèrie sorprenent de matisos. Com el seu nom indica, la base d’aquest color arrenca a Artur d’un gris clar. Aquest color va acompanyat d’una mica aguamarina iridescent (la mica és un tipus de mineral) que ressalta i multiplica la tonalitat entre gris, blau i verd aigua, fent-la excepcional

Més sistemes de seguretat activa

El nou MC20 Cielo també incorpora una àmplia gamma de sistemes de seguretat activa. A més dels sensors d’aparcament, de la càmera de visió posterior i del control d’angles morts presents en l’MC20 cupé, el nou convertible incorpora fre d’emergència autònom, reconeixement de senyals de trànsit i una nova càmera de 360°. Sigui com sigui, la llistat és d’allò més completa. Adreceu-vos a Becier Vehicles, allà us donaran tota la informació degudament detallada. 

Sonus faber High Premium

L’MC20 Cielo està equipat amb l’anomenat Sonus faber High Premium, un nou sistema opcional d’àudio. El sistema de so de l’MC20 cupé, premiat per l’EISA (una associació internacional de 55 revistes especialitzades) ha estat optimitzat per adaptar-lo a les necessitats acústiques derivades d’anar descapotat, però també pel que fa a la col·locació, atès que la cabina presenta particularitats tècniques derivades del sistema d’obertura del sostre. Per aquests dos motius la situació dels 12 altaveus s’ha readaptat, garantint però, que el so natural que distingeix als coneguts sistemes de so Sonus faber sigui igualment impecable.

Aquesta experiència de so es gestiona des del Maserati Intelligent Assistant del sistema multimèdia del cotxe i amb el Maserati Connect.

Becier Vehicles

Informeu-vos-en a Becier Vehicles, concessionari oficial, entre altres, de Maserati per a Andorra. Els trobareu en la seu central de Grup Becier, en l’Av. d’Enclar, 148. Tel. +376 871807

———

Si voleu accedir a altres novetats Premium, podeu fer-ho des de la secció  del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.

 

Fotos: MASERATI