Auto Centre Principat cedeix 4 cotxes a l’Escola de Conducció sobre gel

De cara en aquest proper curs 2022, Circuit Andorra i Auto Centre Principat, concessionari oficial Hyundai al Principat, uniran forces de cara als propers curset de l’Escola de Conducció. I és que a partir d’aquest hivern, els cursos de conducció que s’imparteixin al circuit del Port d’Envalira es faran amb vehicles de la marca coreana, concretament, amb dues unitats de Hyundai i30 i dues més del Kona.

10 anys d’experiència

Els deu anys d’experiència en què els monitors de Circuit Andorra han ajudat a molts conductors a conduir amb eficiència i seguretat, tant en asfalt, com en condicions de gel i neu, han convertit el circuit encampedà en un centre de referència pel que fa a l’aprenentatge i perfeccionament al volant, tant per a conductors tradicionals, com per a pilots professionals.

En el seu afany de continuar millorant i oferir un producte millorat any rere any als seus clients, el màxim responsable de les instal·lacions, Àlex Bercianos i Jordi Cerqueda, com a màxim responsable d’Auto Centre Principat, han arribat a un acord de col·laboració, pel qual l’escola de conducció disposarà d’aquests models de Hyundai en l’escola.

Els cursos de conducció prevists són:

Contact Winter

Curs de seguretat viària dissenyat per a millorar la confiança del conductor. En aquest curs l’alumne aprendrà a controlar el vehicle amb total seguretat en situacions de poca adherència, és a dir,  en neu i gel, quelcom molt freqüent durant l’hivern a Andorra

Sport Winter

Aquest curs està pensat per a conductors amb experiència que volen aprendre les tècniques de conducció esportiva sobre gel.

Súper Sport Winter

Aquest és el curs de conducció més esportiu de la cartera de productes de l’escola. Permet als alumnes poder pilotar a gran nivell tant mecàniques de tracció davantera, com les de tracció total de competició.

Les declaracions

Jordi Cerqueda ens comentava amb aquestes paraules el per què ha decidit col·laborar amb l’Escola de Conducció de Circuit Andorra:

L’escola del Circuit Andorra del Pas de la Casa imparteix unes formacions molt importants. S’explica de forma teòrica i pràctica la importància dels equipaments que s’ha de dur a l’hivern, així com el tipus de conducció que cal aplicar en superfícies nevades o gelades, quelcom molt habitual a casa nostra”

“A Auto Centre Principat creiem que la tasca que fan és fonamental per garantir la seguretat en les carreteres, sobretot durant d’hivern. Per això hem arribat a un acord de cessió de quatre vehicles Hyundai

Models de tracció al davant

El Hyundai i30 i el Kona són ambdós de tracció al davant. Amb l’equipament adeqüat i amb els coneixements mínims de conducció sobre neu, són perfectament segurs i eficaços” – comentava el responsable del concessionari de la capital.

Animem a tota la gent a contactar amb el Circuit Andorra per tal d’ampliar els seus coneixements pel que fa a la conducció sobre neu i gel, tot gaudint de l’experiència de provar els nostres cotxes i passant una excel·lent jornada en les instal·lacions de Circuit Andorra”

Per a Àlex Bercianos l’acord amb Auto Centre Principat potenciarà encara més la presència del circuit com a centre de referència, pel que fa a la conducció sobre gel o neu.

Valorem molt tenir el suport d’un partner andorrà com Auto Centre Principat. Per a nosaltres suposa un valor afegit de gran qualitat disposar d’aquesta flota de cotxes Hyundai per poder impartir els cursos pràctics de l’escola

———

Coneixeu els cursos de l’Escola de Conducció de Circuit Andorrà? Doncs si voleu millorar les vostres habilitats al conduir sobre neu i gel, adreceu-vos a les instal·lacions de Circuit Andorra.  Us assegurem que a més d’aprendre, gaudireu d’allò més de l’experiència!

Informeu-vos-en fent clic en aquest enllaç directe.

Si voleu accedir a altres notícies i reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat ‘Reportatges’ que trobareu en el menú superior. També podeu accedir directament des d’aquest enllaç.

Info original / fotos: Fotoesport