,

Baja Aragón: excel·lent resultat de Margot Llobera

La pilot andorrana va acabar 2a en Junior Open i 1a en la categoría Open Baja de fèmines

Una prova dura

La Baja Aragón, prova que forma part del Campionat del Món, convoca els millors pilots de l’especialitat i enguany, entre aquests, estava Margot Llobera.

La Baja destaca per ser una cursa molt dura però també molt bonica, consta d’un total de 800km, la majoria d’ells molt ràpids i replets d’interminables pistes amb moltes trampes.

800km de concentració

El reglament és molt estricte, així que en tot moment cal concentració màxima per evitar cometre errades que puguin afectar al resultat final. I és que no cometre errors i mantenir la màxima velocitat possible durant els tres dies, són els dos grans secrets per poder competir amb opcions en una modalitat com aquesta.

Aquest fet comporta sí o sí, un desgast físic i mental molt important i per tant, aquest tercer punt, també s’ha de gestionar molt bé si vols arribar a bon port i d’una peça.

Tot això ho sap molt be la pilot Margot Llobera, que com dèiem al principi, enguany ha participat en aquesta edició 2018 de La Baja Aragón.

El fruit de l’esforç

Un cop finalitzat, el resultat no podia ser millor! La pilot andorrana va acabar segona en la categoria Junior Open i primera en la classificació femenina de la categoria Open Baja.

Aquest resultat suposa un gran pas en la carrera de la pilot, sent a més una clara mostra de que la perseverància i els durs entrenaments que està fent comencen a donar els seus fruits!

En aquest ritme, estem segurs que hi haurà moltes més alegries i triomfs per gaudir ben aviat.

Felicitats Margot.

Aquest resultat, fruit de la dedicació i dels durs entrenaments suposa un gran pas en la seva carrera