Becier Vehicles presenta en societat el nou Maserati Grecale

El passat 30 de juny va tenir lloc a la seu central de Becier Vehicles l’esperada presentació del Maserati Grecale, el nou SUV de la marca italiana.

El Maserati Grecale es postula com el nou abanderat del catàleg dels italians, incloent un gran nombre de novetats tecnològiques, una varietat de motors que fins i tot inclourà un propulsor elèctric i un lineal de preus molt competitiu.

Podeu llegir tots els detalls del nou Maserati Grecale en l’article que vam dedicar-li tant al blog com a la revista del passat mes de maig, fent clic en aquest enllaç.

Música i aperitiu i descoberta!

Tocades les 19.30 de la tarda, les instal·lacions de Grup Becier van anar rebent els convidats a l’event en la zona exterior del concessionari.

Mentre esperaven el moment de conèixer el nou SUV en viu i en directe, tothom va poder gaudir de música en directe, així com d’un excel·lent refrigeri fins que als voltants de les vuit va arribar el moment d’entrar a descobrir el cotxe i conèixer de primera mà tots els seus atributs.

Un SUV esportiu i luxós

Després d’una breu introducció de la responsable de Becier Vehicles i del tècnic de Maserati, va arribar el moment de la descoberta. A partir d’aquell instant el degoteix de gent entrant i sortint del cotxe va ser constant, així com les consultes efectuades tant al tècnic enviat de la marca, com a l’equip comercial de Becier Vehicles.

El cert és que el cotxe va agradar molt a tothom, tant per la seva línia exterior, com pel luxe genuïnament italià dels seus interiors.

Us interessa? Doncs adreceu-vos a les instal·lacions de Maserati Andorra. Els trobareu a l’Av. d’Enclar 148 de Santa Coloma. Tel. +376 871803