,

Benelli TRK 702: la nova trail comença l’aventura


Des de Motorum, importador oficial de Benelli a Andorra, ens van comentar fa uns dies que la marca d’origen italià acabava de presentar la seva nova trail, la TRK 702. A partir d’això, estan esperant amb candeletes la seva arribada a Andorra.

TRK: 251 502 i 702

Els de Benelli volen que la nova TRK 702 coroni la part més alta de l’apartat trail del seu catàleg, la qual cosa no vol dir que no pugui haver-hi alguna opció més poderosa en un futur. En tot cas, primer amb les  TRK 251 i 502 i ara amb la 702, les opcions del creixent segment de les motos d’aventura, están cada cop millor cobertes a Benelli.

Aquest nou lliurament del model trail de la marca propietat de QJ Motor ve equipat amb un nou motor bicilíndric en línia de 693 CC i 75 CV a 8500 rpm (par màxim de 68,2 Nm a 6250 voltes per minut).

Un nou bicilíndric!

La gran novetat de la TRK 702 es concentra en el seu propulsor bicilíndric en línia refrigerat per líquid, atès que per a la companyia suposa el començament d’una fase més en la seva estratègia de creixement i consolidació empresarial.

El nou propulsor, més modern i lleuger i completament dissenyat per a l’ocasió, també servirà per a la nova TNT de carretera.

Dues versions

Igual que passa amb la TRK 502, la nova TRK 702 també s’oferirà amb dues versions: la TRK 702 i la TRK 702X. La diferència està en que la 702X disposarà d’uns acabats més específics per al fora pista.

Per exemple: la 702 v equipada amb una llanda davantera de 17 polzades  -les mides dels pneumàtics són de 120/70 i de 160/60- mentre que de cara a oferir un millor rendiment off road, l’acabat X muntarà unes de 19 polzades al davant i de 17 al del darrere. Les mides seran de 110/80R19 al davant i de 150/70R17 al darrere.

La marca segueix apostant per un xassís tubular, forquilla invertida al davant i un monoamortidor ajustable en precàrrega al darrere. El recorregut de la suspensió será de 140 mm al davant i de 62 mm al darrere.

Càmera frontal

En l’apartat de l’electrònica, la moto inclourà una gran pantalla TFT des de la qual es controlarà tot.

Destacarà també que la moto durà una càmera en la part frontal per poder gravar les aventures o qualsevol incident que pugui passar mentre conduïm.

La moto també inclouran punys calefactables.

825mm d’alçada

En altura, quelcom que en qualsevol trail resulta un problema si no tens una bona alçada, els que no som massa alts tenim en la Benelli una de les millors opcions, sense haver de fer invents o adaptar kits específics. I és que en la nova TRK 702 el seient està a 825mm del sòl.

Respecte de la capacitat del dipòsit de combustible, un altre aspecte important si volem desaparèixer de l’asfalt el màxim possible, dir-vos que arriba als 20 litres de capacitat.

Pendents del preu

Pel que fa  als preus, a Motorum ens han comentat que estan esperant a coneixer-los. El que si ens han avançat és que seran molt competitius i que situaran aquesta trail com una excel·lent opció qualitat-preu.

La seva arribada, encara per confirmar donada les complicacions per les què estan passant els canals de distribució en general, hauria de ser abans de final d’any. Malauradament però, no ens ho han pogut assegurar.

El que si sabem és que la moto està llesta i que quan arribi, donarà molta guerra!

Motorum

Mantingueu-vos informats, dirigint-vos directament a la botiga de l’Av. Santa Coloma, 75 d’Andorra la Vella, o telefoneu-los al 720 372.

———

Per a més novetats de motos, feu clic en aquest enllaç directe o accediu a la secció ‘Novetats – Motos’ des del menú superior del blog.