, ,

BMW C 400 GT: L’ESCÚTER GRAN TURISME DE MITJA CILINDRADA

La versió Gran Turisme de l’escúter BMW C 400 X ja està aquí. Com en el cas de l’X, -de tall esportiu- el nou GT també arriba per a donar molta guerra…i en aquest cas, quilòmetres!

Amb el nou C 400 GT els de BMW Motorrad completen la gamma del disputat segment de motos urbanes de cilindrada mitjana. I és que aquest segment, a més de disputat, és dels que més vendes està registrant. 

Juntament amb l’acabat esportiu, el nou C 400 GT acaba de completar els dos flancs que conformen el segment: l’esportiu urbà i el de Gran Turisme. 

Press BMW Group

34 CV + control de tracció

Tots dos  escúters comparteixen un motor monocilíndric de 34CV.

També comparteixen la caixa del canvi «CVT» (Transmissió Variable Contínua), així com el braç basculant de la transmissió. 

El sistema de control de tracció o «ASC» -de sèrie-, assegura una major seguretat en les acceleracions, especialment en sortir dels revolts. També en superfícies amb poca adherència.

ABS inclòs

El xassís, tubular d’acer, està equipat amb una forquilla telescòpica al davant. Darrere porta un doble amortidor . La configuració i el recorregut de la suspensió s’ha ajustat per a garantir una conducció molt dinàmica, segura i extremadament  divertida,  a més de molt confortable. 

Quant a frens, com la seva germana de gamma equipa un doble disc al davant i un disc al darrere. El sistema ABS és de sèrie.

Press BMW Group

Full LED 

A més dur de sèrie la il·luminació de tipus LED, el nou C 400 GT també ofereix una sèrie de característiques destacades pel que fa a la connectivitat. 

En aquest sentit, en opció -molt recomanable-  hi ha l’espectacular quadre d’instruments multifuncions amb pantalla en color TFT i 6,5 polzades.

Press BMW Group

Aquest sistema multifunció, juntament amb el comandament «Multi-Controller» ofereixen un excel·lent funcionament integrat.  Això significa que l’usuari pot accedir a les funcions de connectivitat sense haver de perdre l’atenció a la conducció. A més, permet utilitzar el telèfon, escoltar música i fer anar el sistema de navegació molt fàcilment.

Press BMW Group

Parabrisa d’alta protecció

Respecte del disseny, el nou BMW C 400 GT deixa clar que és de BMW dels del primer instant.

En la part davantera -súper imponent-  destaca el doble far LED amb disseny agressiu i molt aerodinàmic. També destaca la distintiva llum diürna amb elements de fibra òptica. Finalment allotja els intermitents integrats . 

En quant a protecció, gràcies a un parabrisa més alt que el del C 400 X, la protecció contra el vent i la climatologia adversa és total. Fins i tot és així si el pilot és de talla alta. 

Gran capacitat d’emmagatzematge

A nivell d’emmagatzematge, el nou escúter de BMW inclou dues guanteres integrades i el ja conegut sistema «Flexcase» sota el seient.

Press BMW Group

Funció d’arrencada

També incorpora addicionalment una funció d’arrencada específica que permet accionar amb  molta facilitat la posada en marxa, el bloqueig de la direcció, el seient, la tapa del dipòsit i els compartiments. 

Tres colors

El nou BMW C 400 GT arriba al mercat en tres combinacions cromàtiques diferents. Hi ha el «Blanc Alpí», «Negre Tempesta metal·l» i «Gris Lunar». D’aquest darrer color hi ha una unitat actualment en el concessionari.

I fins aquí. Informeu-vos de tot, preu inclós, a la divisió de BMW Motorrad de Pyrénées Motors.  Els trobareu baixant cap a Sant Julià de Lòria, a Prat de la Tresa s/n.  Tel. +376 880750

 

Fotos: press.bmwgroup.com