,

Bones sensacions de Cardelús, malgrat els problemes a la mà

Moto2 European Championship d’Estoril.- Xavi Cardelús ha disputat avui a Estoril la segona jornada d’entrenaments lliures de cara a la primera prova de l’Europeu de Moto2 . Ho ha fet tot i els problemes que arrastra a causa de les lesions que va fer-se en la caiguda que va patir fa poc més d’una setmana en aquest mateix circuit. i és que aquest incident va provocar-li dues fractures dos dits de la mà esquerra, així com una forta contusió a l’esquena.

Millor del que esperava

Malgrat això, les sensacions del pilot de Promoracing no estan sent del tot dolentes, fet que l’està fent pensar disputar les dues curses de diumenge. Avui, però, només ha sortit a pista en una de les dues sessions d’entrenaments programades.

En aquesta única sessió que ha disputat, l’andorrà ha acabat entre els primers. En la seva primera sortida a pista ha marcat un temps d’1’40.820 que l’ha situat a la 5ª posició,quedant-se a un segon i una dècima del millor temps.

Declaracions del pilot

Cardelús comentava que “tal i com era d’esperar, la cosa no està resultant fàcil a causa de les fractures a la mà esquerra i del cop a l’esquena. Afortunadament, els canvis fets per l’equip a la moto fan que la posició de la mà sigui més confortable. L’esquena molesta més, però ja sabíem que passaria. Del que es tracta és de poder complir amb els objectius, que no són altres que mirar de fer les dues curses del cap de setmana i sumar el major nombre de punts”.

“Avui només he sortit en la segona sessió d’entrenaments lliures i el cert és que el resultat no ha estat dolent, doncs he estat entre els cinc primers i he rodat a un segon del millor registre”.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir des del menú superior del blog.