,

PRIMER LLOC PER TONI BOU EN LA SEGONA JORNADA DEL MUNDIAL DE TRIAL

Ahir diumenge va disputar-se la segona prova del Campionat del Món de Trial de Sant Julià de Lòria

Bou no perdona

En la categoria reina Toni Bou (28 peus) va imposar-se per davant d’Adam Raga amb 48. Amb 70 peus, Casales va tornar a endur-se el tercer lloc.

Toni Bou va guanyar diumenge en Trial GP

Bristow guanya i s’endù el 7è Mundial

En «TrialGP Women», Emma Bristow (29 peus) va tornar a guanyar, fent-ho amb molt d’avantatge. Aquest fet que li va permetre emportar-se el seu 7è títol mundial.

El segon i tercer lloc va ser per a Berta Abellan (41 peus) i Sandra Gómez (49 peus).

Grattarola i Monnier s’enduen el Trial2

En «Trial2», Matteo Grattarola (29 peus) va tornar a guanyar. El van seguir en el podi Jack Peace amb 46 i Tobby Martin amb 48 peus.

Amb 27 peus, Naomi Monnier va tornar a guanyar en «Trial2 Women». Andrea Sofia Rabino, amb 37 peus i Martina Gallieni amb 39, van ocupar la segona i tercera places respectivament.

El Trial 125 cau a favor de Dignan

En «Trial125» el podi va ser per a Ben Dignan amb 19 peus, seguit de Pau Martínez (20 peus) i Jack Dance (29 peus).

Els andorrans, molt regulars

Menys l’andorrà Oriol Pi, que no va poder prendre la sortida a causa d’una lesió patida dissabte, la resta de pilots andorrans van aconseguir resultats molts similars als de dissabte. En «Trial2 Women» Laia Pi va fer 6a i Alèxia Lladó 10a.

Joan Miquel García, Jan Gabriel i Valentí Cristina van finalitzar en la 17a, 18a i 19a posició en «Trial125».

RAGA VA IMPOSAR-SE EN LA PRIMERA JORNADA

Dissabte 19 tenia lloc la 1a de les dues jornades del campionat.

La Pluja, handicap afegit

El principi va estar marcat per la pluja. A causa d’això, el fang va deixar les zones molt lliscants, augmentant considerablement la dificultat de la prova.

A partir de la tarda però, van anar apareixent clarianes, fet que va permetre que les zones s’assequessin una mica i millorés el desenvolupament dels trams.

Raga supera a Bou

En la categoria «TrialGP» Adam Raga (50 peus) va superar a Toni Bou per 6 peus (56). Jorge Casales va emportar-se la 3a posició amb 73 peus.

Adam Raga, 1r. classificat de dissabte en TrialGP

En Dones, 1r. lloc per a Bristow

En la categoria «TrialGP Women», amb 12 peus Emma Bristow va liderar la jornada amb molt d’avantatge sobre Sandra Gómez (57 peus) i Berta Abellan (59 peus), 2a i 3a respectivament.

Trial2

Matteo Grattarola I Naomi Monnier.

En «Trial2» l’italià Matteo Grattarola (40 peus) va ser el vencedor. El van seguir Alexandre Ferrer amb 51 peus i Jack Peace amb 53.

En la mateixa categoria però de fèmines , amb 52 peus la 1a classificada va ser  Naomi Monnier. Van completar el podi Alicia Robinson amb 63 peus i Martina Gallieni amb 69.

En 125 triomf de Guiraud

En «Trial125», la categoria de cilindrada més baixa, van pujar al podi els pilots Leo Guiraud (37 peus), Pau Martínez (47 peus) i David Fabian (52 peus).

Bona participació andorrana

Pel que fa a la participació andorrana. La competició va reunir ahir diversos pilots nacionals. En Trial125, van debutar tres pilots: Jan Gabriel (17a posició), Joan Miquel García (18a posició) i Valentí Cristina (19a posició).

En «Trial2», Oriol Pi va fer-se amb la 26a posició i en «Trial2 Women» Laia Pi va finalitzar 6a posició i Alèxia Lladó 9a.

Next Stop, Lazzare, Itàlia

La següent prova del Campionat del Món de Trial tindrà lloc els propers 10 i 11 d’octubre a Lazzate, Itàlia.

Per a més informació podeu visitar la web de TrialGP. Allà trobareu els resultats complets de la primera jornada i tota la informació del campionat.

Info original/fotos FMA