Bugatti W16 Mistral: un roadster de 5 milions d’euros

Mentre esperem a saber una mica més del Bugatti Cientodieci, el model amb el què els alsacians retran homenatge als seus 110 d’existència, us presentem una altra de les seves meravelles més recents. En referim a la versió cabrio del Chiron, el Bugatti W16 Mistral. El Bugatti Mistral és un convertible espectacular que cotitza cadascun dels seus cavalls per 3125 euros. I és que aquest espectacular Roadster, -així l’anomena Bugatti- surt per uns 5 milions d’euros la unitat, així que si té 1600 CV, feu comptes!

Com a bon roadster, nom que defineix als esportius de dos places que no inclouen cap mena de sostre, el W16 Mistral no durà cap mena de protecció contra la pluja.

Val a dir que aquest terme s’ha anat extenent fins a incloure models que si inclouen sostre. Doncs ve, com queda dit, el Bugatti W16 Mistral ha recuperat l’essència d’un rodaster pur.

Els altres dos grans protagonistes que queden per destacar van de la mà. Per un costat hi ha el motor en posició central W16 de 8 litres amb 1600 CV. Per l’altre els 420 km/h de velocitat màxima que assoleix el cotxe.

No és gens habitual que un cotxe a cel obert assoleixi aquestes velocitats. Ho diem perquè qualsevol moviment més enllà dels límits de protecció aerodinàmica del cotxe et poden fer passar un mal tràngol.

Per tot això, el W16 Mistral és un model molt especial i limitat del catàleg de la marca francesa. A nivell d’unitats s’en faran només 99.

Com sempre passa quan presentem cotxes a preus inimaginables, la llista de prereserves supera ja el nombre total d’unitats que es faran.

———

Si voleu accedir a altres novetats Premium, podeu fer-ho des de la secció  del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.

 

Fotos: Bugatti