,

CAMPIONAT DEL MÓN DE RALLYCROSS2: PROGRÉS DE LLOVERA A SILVERSTONE

Llovera en la prova del Campionat del Món de Rallycross a Silverstone – Foto Paulo M

(26 i 27 de maig)  Albert Llovera i els de PCR Sport van agafant-li el pols al Campionat del Món de Rallycross2 2018, ja que després d’un inici d’adaptació a Bèlgica,  a Silverstone (Gran Bretanya) és on Llovera han notat una progressió molt més notable.

Malgrat no poder entrar en les semifinals, les diferències al circuit anglés s’han reduït considerablement.

Si la progressió segueix en aquesta direcció, acabar entre els 12 primers i poder optar a disputar les semifinals serà una possibilitat cada cop més viable.

“Les sensacions han estat molt millors que a Bèlgica fa 15 dies. Me’n vaig satisfet de Silverstone. Estic convençut de poder millorar aquest any que ens plantegem d’aprenentatge”

En les dues primeres sèries qualificatives de dissabte (dia 26), va fregar la 12a posició, sobretot en la inicial on va entrar en la 14a plaça a menys de 2” de Cole Keatts.

Segons el timing britànic, durant les dues sèries qualificatives de diumenge els equips tenien l’opció de fer modificacions després de competir:

“Veient els parcials, vam apreciar que en el primer sobre asfalt era on perdíem les opcions de lluitar per guanyar posicions. Vam decidir fer uns canvis de cara a millorar en aquesta part del traçat”.

Els resultats no van acompanyar, però segons l’opinió de Llovera les reaccions del cotxe van millorar:

“Les modificacions es van notar de manera positiva en la zona d’asfalt. De tota manera les opcions d’entrar en les semifinals es van acabar al fer una virolla en l’última qualificativa. Va ser una pena, perquè estava aprop dels meus rivals en la sèrie i ells van estar entre els 12 millors”.

Una vegada acabada la carrera, Llovera i els de PCR Sport es van posar a treballar en la logística del proper meeting de Noruega, que tindrà lloc en 15 dies al circuit de Hell.

Imatge de Llovera abans de la prova del Campionat del Món de Rallycross a Silverstone

Info/Fotos: Fotoesport/Paulo Maria