,

CAMPIONAT DEL MÓN D’RX2 DE LOHÉAC

Albert Llovera va afrontar l’última cita europea del Campionat del Món RX2 2018 convençut que l’escenari li seria favorable. Sense cap dubte que va ser-ho, malgrat no haver pogut aconseguir passar a semifinals

Ens van faltar unes dècimes en alguna de les mànegues. Tampoc la sort no va estar del nostre costat amb la punxada del pnemàtic..  Estic molt satisfet amb el treball de l’equip en general, i amb la gran ajuda dels enginyers en el box. La d’Alèxia (Llobera) i d’en Joan (Navarro) va ser vital, sobretot de cara a deixar el proto en les millors condicions per al meu estil de pilotatge”

Llovera durant el WRX a Loheac, França – Photo Frederic Le Floc’h

Jornada interminable

El timming de la prova de la Bretanya francesa, la penúltima del calendari de l’RX2 2018, va patir un canvi radical respecte del que s’havia previst inicialment. Amb aquestes modificacions, el dissabte (dia 1) va ser un dia maratonià per als participants d’aquesta categoria.

Van disputar-se les dues mànegues d’entrenaments lliures i les tres primeres qualificatives. 

Llovera va protagonitzar una actuació en progressió. En la Q1 va acabar en la 15a posición, amb un crono de 2′ 46″278. En la Q2 va fer-se amb la 14a posició (2′ 46″950), mentre que en la Q3 va ocupar el 12è lloc amb un temps de 2′ 43″750.

La possibilitat d’estar en les semifinals estava oberta, però implicava fer una Q4 perfecta.

La burxada

Malauradament, la sort es va torçar des del mateix inici:

Vaig fer una sortida impecable, la millor del cap de setmana,  però una burxada en la roda posterior dreta ho va capgirar tot. Aquest fet,  més els problemes que van sorgir en algunes de les modificacions que vam fer, i que no van acabar de funcionar del tot van trencar les opcions que teníem”

L’última cita del Campionat del Món RX2 2018 se celebrarà dins de dos mesos. Serà els dies 23, 24, 25 de novembre en la República de Sud-àfrica.