,

Campionat Moto2 European Championship: 13a i 7a posició de Cardelús a Motorland

Cardelús moments abans de les curses

Les dues curses d’aquest diumenge 29 de juliol (amb un 13è i 7è lloc) han deixat millors sensacions a Cardelús i al seu equip, tot i que com comentava el mateix pilot, podria haver estat més positiu.

A la primera carrera, de seguida a anat per feina fins posicionar-se rodant frec a frec amb Pons i Marcon, als qui intentava superar per pujar fins el sisè lloc. Malauradament, ha estat en aquests moments quan una caiguda l’ha fet perdre tota opció de fer-se amb aquest lloc.

Tot i aquest fet, finalment a pogut sumar els quatre punts de la tretzena posició.

Volia passar Pons i Marcon per situar-me sisé però en intentar superar-los a la contrarecta, no he pogut evitar caure.

En la segona cursa, més curta a causa d’una bandera vermella, Cardelús a creuat la línia de meta en la setena posició després d’avançar Zacone. I és que en aquesta segona a carrera, el pilot ha perdut varies posicions quasi al principi.

Aquest incident ha estat clau en el desenvolupament d’aquesta segona carrera i ha fet molt difícil que pogués lluitar per una posició millor que l’obtinguda.

De no ser per l’incident als primers compassos, crec que podia haver lluitat pel quart lloc juntament amb Pons i Alcoba, però les coses són com són. Aquest cop però, crec que ens mereixíem més.

La qüestio és que la progressió del pilot segueix el seu curs.

D’altra banda, la caiguda de l’últim meeting que va fer-lo passar pel quiròfan, sembla estar ja quasi superada.

En aquesta segona carrera Cardelús tenia opcions per lluitar per la quarta posició