, ,

CANCEL·LAT L’ANDORRA WINTER RALLY

A causa d’unes condicions climatològiques massa benignes, l’Automòbil Club d’Andorra ha anunciat avui la cancel·lació definitiva de la quarta edició de l’ANDORRA WINTER RALLY.  

Falta de neu

Després d’haver-la ajornat al diumenge 23 de desembre, les condicions atmosfèriques no han canviat i aquest fet ha obligat a suspendre-la definitivament.

Toni Sasplugas, secretari general de l’ACA i màxim responsable de l’organització comentava que “el nostre interès i el dels participants és el de preservar l’esperit de l’ANDORRA WINTER RALLY.  Aquest no és altre que el de la conducció sobre neu o gel.  Les elevades temperatures  juntament amb dies de pluja, ha deixat la carretera del Coll d’Ordino completament neta. Tampoc hi ha previsió que els pròxims dies això canviï  i per aquest motiu hem decidit cancel·lar definitivament la prova”.

Reemborsament

L’Automòbil Club d’Andorra reemborsarà les inscripcions a tots els inscrits, i si ho prefereixen s’els reservarà plaça per l’edició 2019.

Malauradament hi ha coses que s’escapen per molt d’esforç i ganes que hi posem. Però el temps mana i aquest any no ens ha posat les coses de cara per poder gaudir d’aquesta prova.

Caldrà esperar fins l’any vinent!

 

Font / Fotos: ACA