,

CARDELÚS (25è) EXPERIMENTA UNA EXCEL·LENT PROGRESSIÓ A MUGELLO

Xavi Cardelus va classificar-se en la 25ena posició del Gran Premi d’Itàlia, prova disputada ahir diumenge (02 de juny) al circuit de Mugello.

El pilot andorrà afrontava una cursa especialment dura per a tothom, doncs les altes temperatures viscudes van ser un handicap afegit important.

En tot cas, destacar que les sensacions van ser molt bones. En aquest sentit remarcar  que la posada a punt de la moto va ser molt millor, malgrat les evidents limitacions que encara segueixen afectant el seu rendiment.

Tot i això, el fet que la volta ràpida en cursa de l’andorrà hagi estat una dècima més baixa que el seu millor temps durant l’entrenament classificatori -fet poc habitual i molt complicat d’aconseguir-  demostra clarament que la feina que estan duent a terme va en línia ascendent. 

L’andorrà explicava que “el més positiu de la cursa d’avui és que la meva volta ràpida ha estat millor que el meu millor temps als entrenaments classificatoris. Aquest éun fet molt poc habitual. Demostra que estem treballant al màxim i millorant tot el que podem per aconseguir sortir a pista cada vegada amb una base de la posada a punt de la moto impecable”

”No està sent fàcil. Mostra d’això són els resultats que estan obtenint les altres motos de la marca, fins i tot les oficials. Això però, no és ni serà mai excusa o argument per deixar de donar-ho tot. Cada vegada anem fent passos endavant que tot i no ser tan grans com voldríem, no deixen de ser positius perquè impliquen evolució i creixement. Aquesta és i seguirà sent la nostra línia de treball”.

El proper Gran Premi, el setè de la temporada, serà el Gran Premi Monster Energy de Catalunya. Es disputarà el proper 16 de Juny al Circuit de Barcelona-Catalunya.