,

CARDELÚS ACABA 14è A MISANO

Diumenge, 13 de setembre.- Dues sortides en el revolt número 12, ambdues en el transcurs de les dues primers voltes, han decidit la classificació de Xavi Cardelús, que ha acabat classificant-se 14è en la cursa de la FIM Enel MotoE World Cup disputada a Misano, Itàlia.

Dues sortides de pista

Malauradament, a causa de la primera sortida de pista, el gruix de pilots l’han deixat enrere. Lluny de desconcentrar-se, l’andorrà s’ha incorporat ràpidament i s’ha llençat a per totes. Incomprensiblement però, en la segona volta ha tornat a sortir-se de nou en el mateix revolt. Aquesta doble errada li ha complicat definitivament la carrera.

Impossible recuperar-se

Tot i això, al final Cardelús ha creuat la línia de meta en la 14ena posició final. I és que després de la segona sortida de pista, encara amb 5 voltes pel davant, el pilot ha aconseguit agafar el ritme fins el punt de recuperar algunes posicions. De fet, ha estat en aquests compassos quan ha marcat la desena millor volta de la cursa, amb un temps de 1’44.288. És més, al llarg de les 5 voltes restants ha pogut rodar més ràpid que els 5 pilots que el precedien, tot i que la distància que els separava era massa gran per poder retallar més posicions. 

14è de la provisional

Després de la cursa d’avui, Cardelús ocupa el 14è lloc de la classificació amb 10 punts.

El pilot del  Avintia Esponsorama Racing comentava d’aquesta manera la cursa d’avui: A les dues primeres voltes m’ha costat molt aturar la moto en la 12a curva i m’he sortit. Aquesta circumstància ha sentenciat les meves possibilitats”

“La part positiva però, és que un cop m’he refet durant les 5 voltes que quedaven de cursa he començat a rodar més ràpid que els pilots que tenia al davant. Em quedo amb aquesta part de cara a les curses de setmana que ve”

Cada vegada em sento més adaptat a la moto elèctrica

Proper cap de setmana, més Misano

El circuit de Misano tornarà a ser l’escenari de les pròximes dues curses de la temporada. Es disputaran el proper dissabte 19 i diumenge 20.

Per seguir més notícies esportives d’en Xavi Cardelús, feu clic aquí.