TOP 10 PER A CARDELÚS AL MOTOE D’ANDALUSIA

La participació de Xavi Cardelús al Gran Premi Red Bull d’Andalusia, segona cursa de l’Enel MotoE World Cup va saldar-se aquest diumenge amb una desena posició.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing havia cedit tres posicions en arribar a la primera frenada, a causa de poca experiència acumulada  fins a la data pilotant aquest tipus de motos.

Top 10

En tot cas, al llarg de la primera volta Cardelús va recuperar terreny malgrat que un incident protagonitzat per Marcon i Zacone li van fer perdre el contacte amb el grup principal.

Al llarg de la segona meitat de la cursa, a l’andorrà li va costar mantenir el ritme. Al final però, l’andorrà va acabar en la desena posició, un lloc que suposa la seva primera entrada al Top10 de la categoria quan tot just s’ha disputat -com dèiem- la segona cursa del Mundial elèctric.

1’49.003 de volta ràpida

La seva volta ràpida de 1’49.003 ha estat tres dècimes millor que la de qualificació feta ahir a la E-Pole. Cardelús suma ara 8 punts a la classificació provisional del Campionat i ocupa la 13ª posició.

Segons declarava el pilot en acabar la carrera “entrar per primera vegada al Top10 d’aquesta categoria és un nou pas endavant en la meva adaptació al pilotatge d’aquestes motos que un comportament força diferent a les que estic acostumat a pilotar”

”No he acabat de sortir del tot bé i he perdut algun lloc a la recta de sortida. Després he mirat de mantenir-me en el grup principal tot i que la caiguda d’altres pilots m’ha fet perdre alguns metres que han acabat sent molt importants de cara al resultat. Malgrat això, la desena posició, la meva volta ràpida en cursa i, sobretot, l’evolució de tot el cap de setmana han estat molt positius

Next Stop, el Moto2

La propera cita de la Copa del Món reservada a les motos elèctriques no es disputarà fins el 13 de Setembre al circuit de Misano. Abans, l’andorrà tornarà a competir, però en aquesta ocasió ho farà en el Moto2 European Championship al circuit de Jerez. Serà els dies 29 i 30 d’Agost.