,

UNA CAIGUDA OBLIGA A CARDELÚS A ABANDONAR A JEREZ

En la 2a cursa del Moto2 European Championship disputat a Jerez aquest diumenge (30 d’agost), Xavi Cardelús ha acabat retirant-se després que una caiguda malmetés la seva moto.

Ha estat una llàstima. L’andorrà s’ha sentit molt millor que ahir, quan va acabar 10è.

8è en la 4a. volta

Després de fer una bona sortida des de la 12a posició, Cardelús ha anat escalant llocs fins situar-se vuitè a partir de la 4a volta.

En el transcurs de la 5a volta l’ha colpejat pel darrere el seu company d’equip Piotr Biesiekirski fent-lo caure.

Amb la moto tocada

Tot i perdre força temps, el pilot ha tornat a pista, però tres voltes després s’ha hagut de retirar ja que la moto havia quedat malmesa.

Next Stop, MotorLand

La pròxima cita del Moto2 European Championship serà al circuit de MotorLand els dies 3 i 4 d’Octubre. Els pilots de Moto2 hauran de disputar tres curses al llarg del cap de setmana.

DESÈ EN LA PRIMERA CURSA

Cardelús va acabar dissabte en el 10è lloc a Jerez en la 1a de les dues curses del Moto2 European Championship del setmana.

Cursa conservadora

L’andorrà sortia des de la quarta filera de la graella. Va estar rodant amb el grup central de carrera fins que en la segona meitat de la prova va començar a forçar el ritme fins a situar-se en l’11è lloc quan faltaven 7 voltes pel final.

En l’última volta va poder superar a Fermin Aldeguer, acabant 10è.

Trencant la ratxa del Top5

Haver començat la cursa des d’una posició força endarrerida i no haver fet uns entrenaments satisfactoris, van ser els factors que van allunyar-lo de poder repetir un Top5 com en les primeres proves de la temporada.

No estic content de com han anat les coses avui. A la sortida no he pogut recuperar posicions perquè tenia massa pilots. El grup s’ha anat allargant i m’ha costat remuntar fins a la meitat de la cursa”

Si voleu seguir altres notícies dels nostres esportistes a nivell internacional, accediu a la secció “ESport INternacional” des del menú superior del blog, o feu clic aquí