,

CARDELÚS DISPUTARÀ L’EUROPEU DE MOTO2 I EL MUNDIAL DE MOTO-E 2020

Aquest 2020 Xavi Cardelús disputarà l’europeu de Moto2 i el Mundial de MotoE, aquest darrer, un nou repte per a l’andorrà.

Doble calendari

Pel que fa al Moto2 European Championship 2020, Cardelús tornarà a estar sota la tutela dels d’Stylobike, equip amb el que va aconseguir un 7è lloc en l’Europeu,  amb dos segons llocs a Albacete com a millors resultats. I és que Cardelús va competir sota les seves files en les temporades 2017 i 2018

El pilot combinarà la seva participació en l’Europeu amb la Copa del Món de MotoE, certamen que disputarà amb l’Avintia Esponsorama Racing.

Moto2 i Stylobike

L’andorrà valorava en aquests termes el compromisos adquirits per aquesta nova temporada:

“Estic molt content d’haver tancat l’acord amb l’Stylobike Team. Per a mi és com tornar a casa, ja que he estat amb ells dues temporades i, de fet, una part dels seus membres també em van acompanyar l’any passat en el Campionat del Món. Així doncs tornem al Moto2 European Championship amb un únic objectiu: estar lluitant pel podi en cada cursa i seguir creixent per acabar fent un nou assalt al Mundial 

Copa del Món de MotoE

De la mà dels d’Avintia Esponsorama Ràcing, Cardelús també disputarà la Copa del Món de MotoE, prova davant de la què es mostra igualment il·lusionat:

“Serà una gran experiència i una molt bona oportunitat. En l’edició de l’any passat, el campionat reservat per a les motos elèctriques ja va mostrar el seu atractiu i la seva competitivitat. Hi participen pilots de molt nivell i estic segur que serà molt competit”

”Em tocarà adaptar-me al pilotatge d’una moto totalment diferent a les que he pilotat fins ara. Això segur que em farà créixer com a pilot“

“A més, participar amb l’Avintia Esponsorama Racing em permetrà seguir al paddock de Campionat del Món i aquest és també un fet interessant que espero poder aprofitar”

Més notícies esportives dels nostres esportistes en l’àmbit internacional aquí

Si voleu conèixer més detalls de la Copa del Món de MotoE, us deixem aquest altre enllaç