,

Cardelús entre les millors en els darrers test de MotoE

Xavi Cardelús va ser ahir un dels pilots destacats en l’últim test de pretemporada fet de cara al Mundial de MotoE. Les proves van tenir lloc dilluns en el circuit de Jerez.

De menys a més cada dia

Ja des del primer dia l’andorrà va situar-se entre els millors. Dilluns, amb una volta ràpida de 1:49.035 el pilot va fer el 5è millor registre, un temps que va acabar millorant per gairebé un segon el dimarts, quan va parar el crono en 1:48.101. 

En aquella mateixa jornada es va fer un simulacre de cursa programada a 8 voltes. En aquest context Cardelús va classificar-se 5è, fent la tercera millor volta de la prova i quedant-se a menys de dos segons del segon classificat. En el tercer i últim dia de treball d’ahir dimecres va tornar a millorar els seus registres, doncs amb un temps de 1:47.592 va situar-se en el tercer lloc de la sessió, rebaixant en mig segon els temps de dimarts. Realment va fer un gran treball!

Al llarg dels tres dies, l’equip va treballar sobretot en la posada a punt de la moto.

Les declaracions del pilot

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing comentava en aquests termes la feina feta, així com els bons resultats assolits en aquests entrenaments:

Estic molt content d’aquests tres dies de treball a Jerez. Hem fet una feina molt important i hem donat un pas endavant molt significatiu que em situa en el grup capdavanter de cara a la temporada que començarà en aquest mateix circuit de Jerez. Serà el primer cap de setmana de maig”

“La feina de posada a punt de la moto ha estat molt profitosa. La mostra més clara és que no he deixat de progressar i m’he mantingut en posicions de Top5 i Top4 dia rere dia. A tot això cal afegir que sempre he aconseguit les meves voltes ràpides rodant en solitari. Això és realment important en aquesta categoria i més si tenim  en compte que els avançaments són força complicats a causa de la igualtat de les motos. En conseqüència, una bona posició a la graella és crucial per aconseguir un bon resultat a les curses”

“La posició de la graella es defineix a una sola volta en solitari i el fet d’haver anat  ràpid tot sol en aquests tests mostra que estic preparat per afrontar amb garanties un temporada en la qual espero estar entre els millors. Òbviament, els resultats de les curses depenen de moltes circumstàncies, però el que podem assegurar és que hem fet tot el que cal per afrontar aquesta Copa del Món amb les millors expectatives”

Per a d’altres notícies dels nostres pilots en l’àmbit esportiu internacional, feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior del blog.