,

CARDELÚS ES CLASSIFICA 21è A L’ARGENTINA

Xavi Cardelús va classificar-se ahir diumenge 31 de març, en la 21a posició en el Gran Premi Motul de Moto2 de l’Argentina. Era la segona prova de la temporada i va tenir lloc en el circuit de Termas de Río Hondo.

El pilot del Sama Qatar Angel Nieto Team va sortir des de la 31a posició de la graella. 

Bona regularitat

Cardelús va completar la volta ràpida d’aquest Gran Premi a només quatre dècimes de segon més del millor temps obtingut en les rondes d’entrenaments de les classificatòries.

L’andorrà va estar rodant a un ritme força constant, sobretot al llarg de les últimes voltes, quan els neumàtics ja estaven força desgastats i resultava complicat mantenir el ritme.

“Diumenge les coses no van anar malament. Vaig completar la cursa sense cometre errades i vaig rodar a un ritme força constant després de guanyar un parell de posicions a la sortida. Al final però, l’estabilitat de la moto estava més compromesa perquè els neumàtics estaven força desgastats”.

Caiguda sense conseqüencies

Al warm-up del matí. Cardelús havia rebaixat en cinc centèsimes el seu millor registre. Va fer-ho just abans de patir una caiguda a pocs minuts del final.

“Al warm-up del matí he pogut igualar el temps d’ahir molt ràpidament. Quan mirava de rebaixar-lo, vaig anar per terra a la part final, però sortosament no va ser res greu”

Circuit desconegut

Tot i que les previsions meteorològiques eren de pluja, tant el warm-up, com la cursa, van disputar-se sobre asfalt sec.

En general l’estracte de conclusions és bo. Recordem que aquest era un circuit nou per al pilot. L’important -tal i com comentava- és seguir treballant.

“En línies generals les sensacions de la cursa no han estat dolentes. Hem fet un pas més i ho hem fet en un circuit on no havia corregut mai. Queda feina a fer, però estem amb les ganes i la determinació de no deixar de millorar”

La propera prova del Campionat del Món de Moto2 serà el Gran Premi de les Amèriques. Es disputarà del 12 al 14 d’Abril.