, ,

GRAN PREMI D’AUSTRÀLIA: 25è LLOC PER A CARDELÚS

Xavi Cardelús s’ha classificat el 25è en el Gran Premi d’Austràlia de Moto2. La prova s’ha disputat aquesta matinada al circuit de Phillip Island.

Les coses es presentaven positives des dels primers compassos. I és que amb una volta ràpida de 1’35.386, al warm-up l’andorrà ha rebaixat en gairebé un segon el seu millor temps dels entrenaments.

A la cursa ha fet varies voltes molt proper d’aquest registre.

Després de fer una bona sortida que l’ha portat a guanyar quatre posicions abans de concloure el primer pas per la línia de meta, el pilot ha seguit rodant molt agressiu. és així que en la setena volta ha passat a ocupar la 23a posició. L’andorrà ha mantingut aquest lloc fins a la meitat de la prova.

De fet, al llarg de l’últim terç de carrera ha pogut mantenir uns registres per volta molt semblants als del principi de carrera. Finalment però, ha cedit dues posicions, entrant en el 25è lloc final.

 Estic satisfet de com han anat les coses avui a Phillip Island.  He sortit bé i a la primera volta he pogut superar fins a cinc pilots. El primer terç de la prova l’he fet a un molt bon ritme i amb temps molt propers al de la meva volta ràpida del warm-up. Després, he tingut algunes voltes en les quals m’ha costat un pel més mantenir el ritme, però m’he refet i en les ultimes voltes he tornat a rodar fent temps propers als de principi de carrera” 

El proper cap de setmana es disputarà a Sepang el Gran Premi de Malaisia. Serà la penúltima cursa de la temporada.