CARDELÚS FITXA DE CARA A 2021 AMB L’EQUIP PROMORACING

Xavi Cardelús disputarà la propera temporada de Moto2 European Championship sota les ordres de l’equip Promoracing.

El pilot torna d’aquesta manera a la formació en la qual va començar a competir en Moto2 en les temporades 2015 i 2016.

Pilot num. 1

Cardelús, que tindrà la condició de pilot número 1 a la formació propietat de Raúl Jara, valorava d’aquesta manera la seva incorporació a l’equip Promoracing:

“Començar un nou projecte sempre és un fet il·lusionant i engrescador i el fet de tornar a l’equip amb el que vaig fer el salt a Moto2 és un altre factor important a tenir en compte. Tant Raúl Jara com la resta de membres de l’equip m’han mostrat la seva confiança, fins el punt que tindré la condició de primer pilot de la formació”

”Sortirem amb l’objectiu de lluitar pel títol a l’Europeu de Moto2. M’han preparat un pla de treball i d’entrenaments molt intens que ens ha de portar a tornar a fer un nou salt qualitatiu, així com tenir les màximes aspiracions  la  temporada”

Respecte de la seva evolució des de la seva primera estada amb Promoracing, l’andorrà considera que “estic en el moment òptim de maduració com a pilot i estic convençut que ho farem molt bé”

Jara, convençut

Per la seva banda, Raúl Jara, propietari de Promoracing, valorava així la incorporació de Cardelús:

“Estic molt content de tornar a treballar de nou amb en Xavi. Al llarg de les últimes temporades ha anat completant les etapes necessàries  i creixent i madurant com a pilot en aspectes que necessiten temps. Per tant estem convençuts que està preparat per fer el salt definitiu i pensar en lluitar pels màxims objectius a  l’Europeu de Moto2. Nosaltres apostem al cent per cent per ell i serà el nostre primer pilot la pròxima temporada

2020, un any per oblidar

Ara ja només falta superar del tot aquesta maleïda pandemia que tot ho ha alterat. Esperem que en els propers mesos la vacunació generalitzada posi a lloc les coses i que així, tot, inclós l’esport, torni a la normalitat.

Des de Motoraldia et desitjem tota la sort del món Xavi!

Si voleu accedir a la resta de notícies dels nostres corredors en l’àmbit internacional, podeu fer-ho des del menú superior del blog o des d’aquest enllaç