,

Cardelús ha rebut el vist-i-plau del metge per tornar a la competició

La recuperació de la intervenció quirúrgica a la què es va sotmetre Xavi Cardelús per reconstruir  un dels dits del peu dret, va a molt bon ritme. Tant és així que si no hi ha cap contratemps, el pilot reapareixerà aquesta setmana a la quarta cita del Moto2 European Championship de Jerez.

Vist-i-plau del metge

Cardelús, que malgrat tot no ha deixat de treballar ni un moment, la setmana passada va passar per la consulta del doctor que el va intervenir. Allà, un cop feta la revisió i trets els punts de sutura, van poder constatar que la zona s’està regenerant molt bé i que els tendons comencen reaccionar fins poder moure una mica el dit reconstruït. 

Malgrat que el dit no està recuperat del tot, la situació ja permet que el pilot de Promoracing pugui participar en la 4a. prova del Moto2 European Championship, després d’haver-se vist obligat a no córrer en la cursa al circuit de Barcelona-Catalunya.

Els comentaris del pilot

Cardelús, molt content, valora així la tornada als circuits:

Estic molt content de veure per fi la llum al final d’aquest túnel. Els metges m’han donat llum verda per tornar a competir perquè la feina de reconstrucció del dit ha tingut èxit i els teixits s’han consolidat. Al llarg d’aquestes setmanes he seguit treballant de valent des del punt de vista físic, però  sense fer pràcticament res amb el peu dret i protegint-lo amb molta cura. Per tant, físicament em trobo bé”

Respecte de la cursa a Jerez, el pilot comentava que “en les dues jornades d’entrenaments lliures que tindrem a Jerez, l’objectiu serà recuperar el ritme per mirar de lluitar pel podi en la cursa de diumenge. El fet de no haver corregut a Catalunya em resta opcions de cara al campionat, però tinc molt clar que hem d’anar cursa a cursa i estar sempre en la lluita pels tres primers llocs

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.