,

Cardelús no podrà competir en el MotoE de Mugello

Després d’haver-se classificat 13è en els entrenaments classificatoris de Mugello, prova vàlida per a la Copa del Món Enel de MotoE,  una posició que va assolir tot i una caiguda, al final Xavi Cardelús  no podrà participar-hi. I és que la revisió mèdica que li van fer a posteriori ha determinat que a més de les cremades al peu dret. -només cal veure com va quedar la bota-   també li ha afectat seriament els tendons.

Cap a Barcelona sense demora

Un cop coneguda la mala nova, el  pilot viatjarà sense demora a Barcelona, on possiblement s’haurà de sotmetre a una intervenció quirúrgica.

Cardelús havia acabat 13è en els primers entrenaments lliures i amb un temps de 2’00.31 havia ocupat la desena posició en la segona sessió.

Aquest temps el va deixar a mig segon de la millor volta de la categoria.

Malauradament, en l’entrenament classificatori l’andorrà va patir la fatal caiguda, quan lluitava per entrar en el Top2.

En la classificatòria podia haver aconseguit una de les dues places que donaven accés a la Q2, però la caiguda m’ho va impedir i vaig haver de conformar amb el cinquè lloc de la sessió, que era el tretzè a la combinada. En la caiguda, vaig anar arrossegant el peu per l’asfalt fins foradar la bota. Com a conseqüència, vaig fer-me un parell d’abrasions fortes en els dos últims dits del peu dret. Espero que quan passin les hores, el dolor no m’impedeixi disputar les dues curses.

Així comentava el pilot l’abast de la lesió, abans de saber que més enllà de les cremades, també s’havia lesionat els tendons. Malauradament la lesió és important, tant que, com queda dit, possiblement haurà d’operar-se.

Esperem que sigui quin sigui el pronòstic en les properes hores, la recuperació sigui ràpida i que pugui tornar a la competició el més aviat possible.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.