,

CARDELÚS REINICIA L’EUROPEU CINQUÈ EN LA CLASSIFICACIÓ

En les dues primeres curses del Moto2 European Championship que va disputar-se  ahir al circuit d’Estoril, Xavi Cardelús van acabar en la 5a i la 7a posició respectivament.

1a cursa

En la primera cursa de la jornada, l’andorrà va haver de remuntar despres d’una sortida problemàtica. En la sisena volta, quan Cardelús estava lluitant per posar-se novament cinquè, va acabar cedint més d’un segon i mig a causa d’un error de traçada en un dels revolts. Aquest incident va allunyar-lo definitivament del Top5. L’andorrà va acabar entrant en el setè lloc.

2a cursa

El cinquè lloc va arribar en la segona cursa del dia, després d’haver estat lluitant per la quarta posició al llarg de la segona meitat de la cursa. De fet, a falta de sis voltes pel final va rodar quart. Malauradament però, el pilot va acabar perdent la posició en l’última volta.

Així doncs, després d’aquesta primera cursa a Estoril, Cardelús ocupa la 5a posició de la classificació provisional del campionat amb un total de 20 punts.

Tot just acabar, l’andorrà afirmava estar “content de com han anat les dues curses, però no satisfet del tot . No he sortit be en cap de les dues curses i m’he vist obligat a remuntar en ambdues. En la primera cursa, a mida que s’ha anat buidant el dipòsit m’ha costat controlar el tren davanter de la moto. Amb un canvi que hem fet, a la segona la cosa ja ha anat diferent. Llàstima d’haver estat a punt de caure en l’última volta de la segona cursa, tenia el quart lloc a les mans”

La segona prova de la temporada es disputarà el proper dilluns 13 de juliol al circuit de Portimao.