,

CARDELÚS S’ESTRENA PROVANT UNA AUTÈNTICA MOTO DE MOTOGP

40 Voltes amb la Ducati del Reale Avintia Racing

Xavi Cardelús continua protagonitzant moments històrics. Ahir, dilluns 7 de maig, encara al circuit de Jerez on va disputar el seu primer Gran Premi de la seva carrera esportiva, va tenir l’oportunitat d’estrenar-se als comandaments de la Ducati de l’equip Reale Avintia Racing de MotoGP, sent així el primer pilot andorrà en fer-ho.

Aquesta estrena va ser possible donat que era la jornada marcada per els equips de cara a fer els tests que els pilots de MotoGP havien programat.

Així doncs Cardelús va tenir l’oportunitat de pilotar la Ducati de l’equip Reale Avintia Racing i de fer-ho compartint pista amb els pilots del Campionat del Mon de MotoGP.

Sent el primer cop, la progressió va ser bona

En total, el pilot andorrà va poder cobrir 40 voltes al circuit i tot i que –com és lògic- els seus registres no van estar propers als dels pilots de la categoria reina, la seva progressió va ser molt interessant.

“Va ser genial i molt emocionant poder pilotar una moto de MotoGP per primera vegada gràcies a l’equip Reale Avintia Racing i al seu propietari Raul Romero, que van donar-me  l’oportunitat de fer-ho. Coincidir a la pista amb els pilots del Campionat del Món de MotoGP va ser impresionant i vaig gaudir-ho molt. Els últims dies, la meva carrera esportiva ha fet un salt qualitatiu molt important. Primer amb l’estrena al Campionat del Món de Moto2 i després provant la Ducati de MotoGP i rodant amb els millors pilots del món”.

Respecte del pilotatge de la Ducati de MotoGP Cardelús comentava: 

“És molt diferent a una moto de Moto2: Vaig poder experimentar les gran diferències que hi ha entre les dues categories. El pes, la força del motor, l’electrònica i el comportament general de la moto són molt diferents i molt més exigents en el pilotatge. Va ser una gran experiència que espero repetir en un futur ja com a pilot de MotoGP”.

 

 

Fotos: cardelus racing team